Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billion Dollar Brows Smudge Brush

189,00 DKK

Billion Dollar Brows Smudge Brush er en syntetisk pensel, der er den ideelle makker til påføring af cremet kosmetik som Brow Duo Pencil. Brow Duo Pencil er både en concealer og en hightlighter til brynene.

 

På lager

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af ​​de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)