Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

M2 BEAUTÈ Eyelash Activating Serum

990,00 DKK

M2 BEAUTÈ Eyelash Activating Serum er et serum, der giver dig længere, fyldigere og mere kraftige vipper.  Hemmeligheden bag henrivende smukke øjenvipper med beundringsværdig fylde finder du her. M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum er aktiv vækst til dine øjenvipper.

På lager

Varenummer (SKU): 1016 Kategorier: , , ,

M2 BEAUTÈ Eyelash Activating Serum

Anvendelse:

M2 BEAUTÈ Eyelash Activating Serum anvendes én gang dagligt, bedst om aftenen efter afrensning på en ren, tør hud. Påfør serummet som en traditionel eyeliner på den øverste øjenvippekant. Når produktet efter kort tid er tørt, kan du anvende dine sædvanlige plejeprodukter. Et penselstrøg er nok.
De første synlige resultater ses normalt efter 6 – 8 uger, og det optimale resultat efter 16 uger.

Om produktet:
M2 BEAUTÈ Eyelash Activating Serum er baseret på en innovativ kombination af aktive og plejende ingredienser. Det modificerede og nøje doserede ingredienskompleks stimulerer øjenvipperødderne, virker forlængende på vipperne og giver samtidig tættere øjenvipper. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue.

Det specielle ingrediens kompleks MDN giver dig fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Biotin styrker vipperne og forlænger deres holdbarhed. Hyaluronsyre giver smidighed og et sundt udseende til vipperne. Flere plejende ingredienser optager og binder fugt, giver elasticitet og styrker dine øjenvipper.

M2 BEAUTÈ er baseret på en ingrediens med afsæt i øjenmedicin og M2 BEAUTÉ har skabt revolutionerende produkter, som giver dig verdens smukkeste vipper og bryn. M2 BEAUTÈ fremhæver din naturlige skønhed med effektive kosmetiske ingredienser.

Det aktive sera, baseret på innovative ingredienser med yderst plejende egenskaber og de nyeste resultater indenfor medicinsk forskning, giver dig tydeligt synlige forbedringer.

Med vores 3-trins program, som forbedrer, styrker og styler, kommer du så hurtigt som muligt i gang med en vedvarende udvikling af dit eget naturlige skønhedspotentiale.

Alle produkter er testet i omfattende undersøgelser for deres effektivitet og opfylder naturligvis alle dermatologiske krav og EU´s kosmetikdirektiver.

Prostaglandininderiavat baserede produkter, der er baseret på et medicinsk ingrediens med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som viser sig at have den bivirkning, at øjenvipperne vokser, er underlagt strenge krav og retningslinier indenfor EU. MDN*, der er det prostaglandininderivat og aktive ingrediens i M2 BEAUTÉ´s produkter, overholder alle EU´s kosmetiske retningslinjer.

Koncentrationen af MDN* i M2 LASHES og M2 BROWS er nøje afmålt, og derfor kan begge dele anvendes hver dag så længe du ønsker at bevare vipperne lange, fyldige og stærke, og brynene fyldige og flotte.

*Metylamido Dihydro Noralfaprostal