Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Baby Foot Easy Pack – 1 pa0

179,00 DKK

Baby Foot Easy Pack – 1 par // Baby Foot er udviklet til at fjerne døde hudceller. Ved brug af Baby Foot er det let at få og vedligeholde en flot fod uden hård hud. Super lette at anvende og giver lækre, bløde fødder.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BF-10000 Kategorier: , , ,

Baby Foot Easy Pack – 1 par

Anvendelse:

Baby Foot er et fodprodukt for både kvinder og mænd.

  1. Vask og aftør begge fødder. Har du ekstra hård hud kan man med fordel blødgøre fødderne i fodbad i ca. 10 minutter. Påfør engangssokkerne (str. 36-45)
  2. Sid med Baby Foot på fødderne i ca. 1 time (Nyd det nu!)
  3. Aftag Baby Foot og vask fødderne med sæbe og aftør med et håndklæde.
  4. De døde hudceller begynder at peele af efter 3-7 dage efter brug. Så snart peeling-processen starter, frotteres fødderne forsigtigt med en ren klud eller med håndfladen. Fjern ikke de døde hudceller med magt, det kan skade huden. Peeling-processen slutter efter ca. 14 dage. Baby Foot giver bløde og glatte fødder. Resultatet kan dog variere.

Anbefales ikke til børn under 3 år, diabetikere og gravide.

Udførlig brugsanvisning følger med pakken.

Baby Foot er blevet forbedret og mere koncentreret i indholdet, så nu behøver du kun sidde med sokkerne på i 1 time! Indholdet af frugtsyre er øget, så den gode effekt er opretholdt, så du stadig får samme fantastiske resultat blot ved 1 times behandling.

Baby Foot er udviklet til at fjerne døde hudceller, som forårsager problemer i fodsålen. Ved brug af Baby Foot er det let at få og vedligeholde en flot fod. Baby Foot Easy Pack er super enkel at bruge og giver lækre og bløde fødder.

Se resultat og hvordan de anvendes i videoen her

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.