Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Baby Foot Foot Mask – 1 par

119,00 DKK

Baby Foot Foot Mask – 1 par er en intensiv fugtbehandling til dine trætte og tørre fødder, eller til dig, der bare gerne vil have ekstra pæne fødder – og det tager kun 15 min. Så lav en kop kaffe, find en bog frem og mærk roen sænke sig, mens du forkæler dine fødder!

Baby Foot er mest kendt for deres fantastiske Easy Pack, som giver lækre bløde fødder.

På lager

Varenummer (SKU): BF-13000 Kategorier: , , ,

Baby Foot Foot Mask – 1 par

Anvendelse:

  • Vask fødderne og tag plastsokkerne på. Sørg for de slutter tæt omkring anklen, brug evt. det medfølgende tape. Du må gerne tage et par almindelige sokker udenpå plastsokken for at holde dem lidt på plads.
  • Lad masken (sokkerne) sidde i 10-15 minutter, så ingredienser får tid til at trænge ned i huden. Ved meget tørre fødder kan du lade masken sidde på i op til 30 minutter evt. med et varmt håndklæde rundt om fødderne. Det vil få porrerne i huden til at åbne sig op, så ingredienserne kan trænge endnu dybere ned i huden.
  • Fjern sokkerne og massér overskydende gel forsigtigt ind i huden.

Fordele:

  • Giver bløde og gennemfugtede fødder
  • Nemme at bruge

Læs om brugen af Baby Foot Easy Pack behandlingen her:

Anvendelse:

Baby Foot er et fodprodukt for både kvinder og mænd.

  1. Vask og aftør begge fødder. Har du ekstra hård hud kan man med fordel blødgøre fødderne i fodbad i ca. 10 minutter. Påfør engangssokkerne (str. 36-45)
  2. Sid med Baby Foot på fødderne i ca. 1 time (Nyd det nu!)
  3. Aftag Baby Foot og vask fødderne med sæbe og aftør med et håndklæde.
  4. De døde hudceller begynder at peele af efter 3-7 dage efter brug. Så snart peeling-processen starter, frotteres fødderne forsigtigt med en ren klud eller med håndfladen. Fjern ikke de døde hudceller med magt, det kan skade huden. Peeling-processen slutter efter ca. 14 dage. Baby Foot giver bløde og glatte fødder. Resultatet kan dog variere.

Anbefales ikke til børn under 3 år, diabetikere og gravide.

Udførlig brugsanvisning følger med pakken.

Baby Foot er blevet forbedret og mere koncentreret i indholdet, så nu behøver du kun sidde med sokkerne på i 1 time! Indholdet af frugtsyre er øget, så den gode effekt er opretholdt, så du stadig får samme fantastiske resultat blot ved 1 times behandling.

Baby Foot er udviklet til at fjerne døde hudceller, som forårsager problemer i fodsålen. Ved brug af Baby Foot er det let at få og vedligeholde en flot fod. Baby Foot Easy Pack er super enkel at bruge og giver lækre og bløde fødder.

Se resultat og hvordan de anvendes i videoen her

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.