Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Akademikliniken Pure Glow Oil 30 ml

1.310,00 DKK

Akademikliniken Pure Glow Oil 30 ml er en højkoncentreret og intensivtvirkende C-vitaminolie, der aktivt modvirker tegn på for tidlig hudaldring og genskaber glans og elasticitet. Pigmentudjævnende botaniske ekstrakter fra lakridsrod og rabarber bidrager til at korrigere og reducere ujævnheder i hudtonen.

På lager

Akademikliniken Pure Glow Oil 30 ml

Anvendelse: Påføres på ren hud på ansigt og hals morgen og/eller aften. Hvis du er meget tør i huden, anbefales det at anvende en passende fugtgivende creme ovenpå. Ved pigmentbehandling anvendes Pure Repair Night (om aftenen) inden Pure Glow Oil. Slut af med solbeskyttelse (dagtid) og øjencreme.

En kraftig kombination af antioxidanter og polyfenoler optimerer hudens beskyttelse mod frie radikaler og forurening, samtidig med at kollagensyntesen stimuleres og beskyttes. Fedtsyrer og frøolier fra inca, jojoba, shea og squalene styrker hudens barrierefunktion, dæmper irritation og tilfører rigeligt med dybdegående fugt og næring. Naturlig ferulsyre fra ris forstærker effekten af vitamin C og E yderligere.

  • Udjævnende
  • Glansgivende
  • Kollagenstyrkende
  • Nærende

Adademikliniken

Akademiklinikens plastikkirurger har gennem årene mødt mange patienter, der har brug behandling som strækker sig ud over plastikkirurgi området. For eksempel har det været om lidelser, såsom fine linier, acne og sol beskadiget hud samt rynker, tørhed og faldende elasticitet i huden.

Viden om funktionen af huden er afgørende for gode plastikkirurgi resultater, og denne viden har gjort det muligt for Akademikliniken, via deres forskning i anti-age segmentet,  at arbejde på forskellige hudplejeprodukter.

Så efter mere end 3 års forskning og udvikling, udført af et team af eksperter, bestående af førende biokemikere, internationale kosmetiske eksperter, kirurger, dermatologer og kosmetologer besluttede Akademikliniken at lancere en proprietær hudpleje serie under Akademiklinikens mærke.

Hos Beautypower.dk har vi i første omgang valgt at sælge Pure Active Serum, da det er et produkt, der virker fantastisk effektivt sammen med Bioeffect´s EGF Serum – som du finder her

Pure Active Serum forbedrer regeneringen af celler, exfolierer og udjævner fine linjer og pigment pletter.

Pure Active Serum er et eksfolierende AHA serum som aktivt udjævner huden og tonen i huden. Den høje dosis af AHA / BHA hjælper huden til at fjerne døde hudceller, mens celle omsætning fremskyndes. Bisabolol, Centella asiatica og Aloe Vera lindrer og genopbygger.

Anvendelse 1): Om aftenen ruller du huden med en needle roller,(ikke et must, men super effektivt) smører så med Pure Active Serum, der er et effektivt AHA-produkt (frugtsyrer) – venter cirka 30 minutter (og nej, du hæver ikke) for så at slutte af med et par dråber Bioeffect og øjencreme.

Anvendelse 2)Påfør 1-2 pump på rengjort hud, ansigt og hals. Afslut med din natcreme og øjencreme. Anvend produktet 3-4 gange i ugen eller som et kurforløb på 3-4 uger hveranden dag. I forbindelse med Pure Active Serum bør du i dagtimerne altid bære solfaktor (men det gør du jo alligevel i forvejen. Produktet er ikke velegnet til brug på følsom hud eller for brugere af receptpligtige eksfolierende produkter / medicin. Undgå området omkring øjnene.

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.