Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODAGE Serum No 1 / 10 ml

225,00 DKK

CODAGE Paris SERUM No 1 / 10 ml er en intensiv behandling specifikt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.

SERUM No 1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyler, der arbejder i overfladen. Og derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme til at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.

SERUM No 1 bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan anvendes i hele ansigtet eller lokalt ved behov

Se hele udvalget af CODAGE Paris Sera her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 535 Kategorier: , , , , ,

CODAGE Paris

Codage SERUM No 1 / 10 ml

“INTENS FUGT – 4 ACTIONS – 11 AKTIVER – 7 PATENTER”

CODAGE SERUM No 1 / 10 ml er en intensiv behandling specifikt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.

Produktet indeholder en ekstra rig sammensætning, der tilfører intens næring således at huden igen kan regenereres og se frisk ud. Ved brug opleves et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig.

En kombination af fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre af forskellige molekylærvægt arbejder sammen og trænger dybt ned i huden.

Dette serum tilfører huden lipider, der hjælper med at bevare fugten i huden samt med tiden øge det naturlige fugtsystem, så der fremadrettet er ydet beskyttelse for ydre påvirkninger.

Beroligende aktive ingredienser og en kraftfuld blanding af antioxidanter afhjælper følsom hud og dulmer rødme.

SERUM No 1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyler, der arbejder i overfladen. Og derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme til at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.

SERUM No 1 bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan anvendes i hele ansigtet eller lokalt ved behov

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.