Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MUTI SUN – BODY SPF 30

279,00 DKK

MUTI SUN – BODY SPF 30 er en solcreme til kroppen, der beskytter huden mod solskader og dermed for tidlig ældning af huden.

På lager

MUTI SUN – BODY SPF 30

MUTI SUN – BODY SPF 30 er en solcreme til kroppen indeholdnede et antioxidant-kompleks af E-, C- og B3 vitaminer der er med til at beskytte huden mod solskader og dermed for tidlig ældning af huden. Cremen hverken efterlader en hvid hinde eller føles klistret. Den er rig på fugivende ingredienser som glycerin, sheabutter og solsikkekerneolie som efterlader huden fugtmættet og blød.

Anvendelse: Anvendes på ren hud før solbadning eller som almindelig body lotion (resterne efter ferien)

OM MUTICARE

Effektive og nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet gør forskellen i den nye spændende ansigtspleje fra MUTICARE. Det tyske mærke lægger vægt på enkel hudpleje med synlige og mærkbare resultater og lækkert design. Skønne designdarlings til aldersplaget og tør hud. Alt det, som på ingen måde bidrager til at beskytte mod ældning af huden eller på nogen måde er kontroversielt i sin virkning, har intet at gøre i MUTICARE ansigtspleje.

MUTI – Modern. Unique. True. IntelligentMUTICARE ansigtspleje er baseret på hyaluronsyre , der også findes naturligt i vores hud og derfor bør være en del af vores daglige hudplejerutine. Den sørger for hudens fugtproduktion og ved at bruge den i sin højeste renhed, bliver der skabt de bedste vilkår, for at reducere rynker og opnå en smuk ungdommelig fugtmættet hud. Serien indeholder kun de aktive ingredienser, der er nødvendige for at sikre en optimal fugttilførsel til huden, tilstrækkelig solbeskyttelse, anti-rynke behandling og beskyttelse mod frie radikaler.

MUTICARE er anti-aging ansigtspleje for enhver hudtype og alder. Serien forsynes huden med ingredienser af højeste kvalitet, uanset om det er dagcreme, natcreme, serum eller den helt særlige anti-aging øjencreme. De udvalgte ingredienser er baseret på naturlige indholdsstoffer og er ikke blot yderst effektive, men i allerhøjeste grad også hudvenlige.

MUTI indeholder alene de aktive ingredienser, som er nødvendige for at sikre huden optimal fugttilførsel og tilstrækkelig beskyttelse mod frie radikaler og UV-stråler – intet unødvendigt. Produkterne er baseret på naturlige indholdsstoffer og er uden parabener, mineralske olier, silikoner og paraffiner.

Produkterne

Den unikke serie består af 10 produkter, der alle har fokus på moden hud, der trænger til ekstra fugt, pleje og beskyttelse uanset hudtype:

  • Anti-Age Day Cream – 50 ml
  • Anti-Age Day Cream SPF 20 – 50 ml
  • Anti-Age Night Cream – 50 ml
  • Anti-Age Night Cream Plus – 50 ml
  • Anti-Age Eye Cream – 15 ml
  • Anti-Age Serum – 30 ml
  • Body SPF – 150 ml
  • Body SPF 30 – 150 ml
  • Anti-Age Face SPF 50 – 50 ml
  • After sun – 150 ml

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.