Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODAGE Serum No 2 / 10 ml

225,00 DKK

CODAGE Paris SERUM No 2 / 10 ml er en intensiv behandling specielt formuleret til at pleje og skabe balance for normal/kombineret og fedtet hud med tendens til acne og urenheder. Den indeholder en kombination af 12 aktive ingredienser der tilsammen lindrer, matterer og reparerer beskadiget hud. Huden bliver mere jævn og blød at røre ved samtidig med at udbrud holdes nede.

CODAGE SERUM No 2 / 10 ml Bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan bruges i hele ansigtet eller lokalt ved behov, f.eks hver måned op til menstruation.

Bruges der flere sera, skal SERUM No 2 på som den sidste, da den absorberer.

Se hele udvalget af CODAGE Paris Sera her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 542 Kategorier: , , , ,

CODAGE Paris

Codage SERUM No 2 / 10 ml

“MATTIFYING & REPAIR – 4 ACTIONS – 12 AKTIVER – 3 PATENTER”

Codage SERUM No 2 / 10 ml er en intensiv behandling specielt formuleret til at pleje og skabe balance for normal/kombineret og fedtet hud med tendens til acne og urenheder. Den indeholder en kombination af 12 aktive ingredienser der tilsammen lindrer, matterer og reparerer beskadiget hud. Huden bliver mere jævn og blød at røre ved samtidig med at udbrud holdes nede.

En kraftig blanding af afgiftende, talg-regulerende og anti-acne ingredienser hjælper at mattere og rense huden.

Helende aktive ingredienser genopbygger hudens bindevæv, dæmper rødme og udjævner hudens tone.

Bruges der flere sera, skal SERUM No 2 på som den sidste, da den absorberer.

CODAGE SERUM No 2 / 10 ml Bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan bruges i hele ansigtet eller lokalt ved behov, f.eks hver måned op til menstruation

En serum til enhver hudtype og ethvert hudproblem

CODAGE er en række højaktive sera perfekt tilpasset hudens behov. Udfra din hudtype og evt. hudproblem finder du den serum der passer dig bedst. Den kombineres med hhv. dag og natcreme. Der finds kun en dag og natcreme – da disse bruges af alle hudtyper.

I serien findes også en Micellaire rens, der renser blidt og efektivt uden brug af vand.
Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med huden – ingen brug af parabener, allergener, phtalater el. andre petrokemikalier, ligesom der selvfølgelig ikke testes på dyr.
CODAGE ingredienser er blandet med finesse og præcision af eksperter, som har identificeret behovene indenfor bestemte hudtyper og disses særlige behov.
Hver formel virker på sin egen enestående måde – uanset om du er kvinde eller mand og uanset din hudtype.
Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering. Læs mere under hvert enkelt produkt.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.