Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MAGICSTRIPES HYALURONIC INTENSIVE TREATMENT MASK – 3 stk

299,00 DKK

MAGICSTRIPES HYALURONIC INTENSIVE TREATMENT MASK – 3 stk er lavet af nedbrydeligt Hydrogel og indeholder koncentreret Hyaluronsyre, der øjeblikkeligt fylder huden med fugt og udglatter linjer.

På lager

Varenummer (SKU): MSHM Kategorier: , , ,

MAGICSTRIPES HYALURONIC INTENSIVE TREATMENT MASK – 3 stk

Anvendelse:

  1. Rens ansigtet og dup det tørt.
  2. Tag masken ud af pakken og fjern filmen. Hver maske kan anvendes 1 gang og smides ud efter brug.
  3. Placer den øverste af de to dele på den øverste del af ansigtet. Pres den, med lette tryk, på huden. Placer derefter den nederste del af masken, på den nederste del af ansigtet og pres den med lette tryk på huden.
  4. Lad masken virke i 20-30 minutter og dup derefter din hud forsigtigt og mærk hvordan alle de nærende ingredienser absorberes og gør underværker for din hud! Masken skal ikke vaskes af

Denne helt igennem magiske maske lavet af fugtgivende økologisk og nedbrydeligt Hydrogel, indeholder koncenteret Hyaluron Syre af højeste kvalitet. Masken virker fugtgivende, opstrammende og beroligende på huden og forbedrer hudens elastisitet markant. Den giver aldrende og/eller tør og dehydreret hud nyt liv med det samme. Masken indeholder Trehalose der er kendt for sin beskyttende egenskaber og som styrker og beskytter huden mod klimatiske forandringer.

Hyaluron syre findes naturligt i huden og sørger for at binde vand til hudens celler, så huden fremstår fast og glat og uden synlige rynker. Niveauet af Hyaluron syre i huden reduceres med alderen og en koncentreret maske som denne, er derfor med til at opretholde den naturlige niveau af Hyaluron i huden.

Masken er 100% miljøvenlig og uden parabener eller kunstig parfume.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.