Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Magnitone Soft Sensitive Brush x 2

179,00 DKK

Magnitone Soft Sensitive Brush x 2 er ekstra børstehoveder til din Magnitone BareFaced Rensebørste. Skiftes med blot et enkelt klik.

Se hvordan BareFaced! virker her

På lager

Varenummer (SKU): 190002 Kategorier: , , ,

Magnitone Soft Sensitive Brush x 2

BareFaced! er designet til alle hudtyper og leveres med et Activ Clean børste hoved. Børstehovedet er udskifteligt, og kan erstattes af et de i alt 4 forskellige børstehoveder. Det anbefales ved dagligt brug at skifte børstehovedet ca. hver 3. måned.

Følgende børstehoveder kan tilkøbes og skiftes blot med et lille klik:

  • Active Clean Brush er specielt udviklet til en normal eller kombineret hud – og kan bruges af de fleste hudtyper. Børsten er med til at fjerne urenheder som tilstoppede porrer, og eksfolierer samtidig de døde hudceller væk, der sidder på hudens overflade. Efter brug vil huden være helt ren og silkeblød. Kobl den på din Magnitone Vibra-Sonic Cleansing Brush og mærk selv hvor blød huden bliver, du bliver ikke skuffet! Leveres med 2 stk. i en pakke.
  • Soft+Sensitive Brush er især velegnet til den sensitive eller sarte hud. Denne type børste er desuden god at bruge efter hårfjerning i f.eks. bikini linjen, hvor huden kan være rød og en smule irriteret. De fine børstehår føles silkebløde på huden og renser også i dybden. Børsterne er med til at reducere irritation på sarte områder, og er desuden velegnet til allergiske hudtyper. Leveres med 2 stk. i en pakke.
  • Silk Bliss Luxury Brush har babybløde børstehår, der er velegnet til specielt tør eller dehydreret hud. Børstehårene er fjerlette og virkelig bløde på huden, og laver en mild eksfoliering, så huden bedre kan optage hudplejeprodukter. Denne børste kan også anvendes til den ekstra følsomme hud. Leveres med 2 stk. i en pakke.
  • The Stimulator Head anvendes til at opstramme og tone huden med. Dette børstehoved kan bruges i forbindelse med serum, olie eller creme man gerne vil have til at trænge i dybden. Dette hoved anvendes på program 2, og de små gummi silikone dupper vil stimulere huden og virke som en professionel ansigtsmassage. Leveres med 1 stk. i en pakke.

Anvendelse af Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush

Grundig rens af huden bør ske mindst en gang dagligt. Denne rensebørste fra Magnitone London BareFaced! renser og toner din hud i dybden. De effektive vibrationer optimerer hudens udstråling og forbedrer derved optagelsen af dine dyrt indkøbte plejeprodukter. Kan anvendes med alle typer af renseprodukter.

BareFaced! har to tilstande at skifte imellem, og denne duo arbejder dybt i huden for at lirke snavs ud af porerne, for at tone og styrke din huds mikrocirkulation, og synligt forbedre din huds glød og udstråling. Vibra Sonic™-teknologi, som er en kombination af soniske svingninger og pulserende vibrationer, giver den energigivende workout for din hud.

Program 1 – Tryk 1 gang for den daglige rens – Bare ét minut om dagen. BareFaced! børsten glider let og ubesværet over din hud, for at rense porerne og tone huden, og slukker automatisk efter 1 minut. Med 20 sekunders interval bipper børsten og du skifter område – T-zone, kinder, hals. Altså i alt 60 sekunders workout til huden. Dette trin anvendes sammen med dit renseprodukt. Resultatet ses efter bare én gang og forbedres dag efter dag. Din hud efterlades ren, naturlig fast, og klar til at tage imod lækre ingredienser fra din hudpleje.

Program 2 – Tryk 2 gange for Pulse Lift ™ Toning – som anvendes efter ønske og behov for at tone og stimulere huden yderligere. Vi anbefaler at bruge denne indstilling minimum en gang om ugen. Dette program anvendes for at give energi til huden ved at booste cirkulationen i ansigtet, og dette giver en opstrammende effekt.

Magnitone Barefaced Rensebørste Orange er 100% vandtæt og er derfor velegnet til at bruge under bruseren – ingen undskyldninger for ikke at få den brugt.

Opladning: Leveres med en magnetisk lader med USB stik, der blot “klikkes” på børsten – nemt og enkelt. Og med den medfølgende rejsetaske er BareFaced! nem og lige til at tage med i tasken, eller når du rejser. Børsten er kun let opladet ved køb og det anbefales at lade den op i min. 12 timer før den tages i brug.

BareFaced! er designet til alle hudtyper og leveres med et Activ Clean børste hoved. Børstehovedet er udskifteligt, og kan erstattes af et de i alt 4 forskellige børstehoveder. Det anbefales ved dagligt brug at skifte børstehovedet ca. hver 3. måned.

  • Active Clean – Daglig dybderens børste til alle hudtyper
  • Soft+Sensitive – Blid rensebørste til sart hud
  • Silk Bliss – Blød som en babybørste, luksuriøs og også velegnet til ekstra følsom hud.
  • The Stimulator – Silikone massage og toning

Pakke med ekstra børster indeholder 2 børstehoveder.

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.