Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Embryolisse Radiant Eye Stick

299,00 DKK

Embryolisse Radiant Eye Stick 4,5 g er kendt som makeupartisternes trick til hurtigt at lysne øjenomgivelserne samt udglatte ujævnheder.

Embryolisse Radiant Eye Stick 4,5 g er en udstrålingsbooster, der reducerer mørke rande og poser under øjnene. Anvendes efter behov og kan anvendes ovenpå makeup i løbet af dagen.

 

På lager

Varenummer (SKU): 0653 Kategorier: , , ,

Embryolisse Radiant Eye Stick

Embryolisse Radiant Eye Stick er kendt som makeupartisternes trick til hurtigt at lysne øjenomgivelserne samt udglatte ujævnheder.

Embryolisse Radiant Eye Stick er en udstrålingsbooster, der reducerer mørke rande og poser under øjnene. Anvendes efter behov og kan anvendes ovenpå makeup i løbet af dagen.

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt, Embryolisse Lait-Créme Concentrè.

Man ønskede en mild og højtolerant creme med flere funktioner, og resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag sælges millioner verden over.

Embryolisse er især kendt af makeupartister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed.

Udover Lait-Créme Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til komplet ansigts- og kropspleje.

Alle produkter er uden parabener.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.