Dr. Lipp has arrived!

Dr. Lipp

Velkommen til Dr. Lipp

Dr. Lipp’s ‘Original Nipple Balm for Lips’ er et 100% naturligt, Britisk kult-beautyprodukt berømt for dens rige og holdbare konsistens. Hyldet af make-up artister, ammende mødre og farmakomer.Baseret på en gammel historisk formel, der oprindeligt blev anvendt til at lindre ømme brystvorter, men som viste sig at være absolut fantastisk til så meget mere. Dr. Lipp er en multi-action must have. Kan anvendes hver dag for at give smukke, bløde, sensuelle og skinnende læber eller som behandling af tør, ru, øm eller kløende hud. Den ultimative rejsevenlige beauty balm primer læbestift, giver kinder shine, tæmmer øjenbryn, smudger øjenskyggen, highlighter og plejer neglebånd.

10 tips til hverdagsbrug:

 • 1.Holdbar læbebalsam – hver dag. Vi er sikre på, det er den bedste, du har prøvet!
 • 2.Brug den til at blødgøre tør hud på albuer, fødder eller på neglebåndene. Den kan endda forebygge vabler, inden du skal ud på en lang gåtur.
 • 3.Massér den på tørre områder for at mindske kløe og berolige huden.
 • 4.Brug den som fugtgivende maske natten over. Mix den med et par dråber lavendelolie og massér den på ansigt og hænder. Vi lover dig en skøn nats søvn og smuk, blød hud næste morgen.
 • 5.Beroliger øm, tør hud omkring næsen ved forkølelse.
 • 6.Lindrer ved solbrændthed og efter hudpeeling.
 • 7.Brug den ved snitsår og hudafskrabninger for at beskytte og fungere som barriere.
 • 8.Lindrer og beroliger bleudslæt.
 • 9.Blødgør fine liner under øjnene, mens den beskytter huden mod miljøpåvirkninger.
 • 10.Lindrer ømme og revnede brystvorter ved amning eller efter løb.

Makeup Artistens 10 tip:

 • 1.Som Lip Gloss. Brug den alene eller over din favorit læbestift for at få et langtidsholdbart glossy look.
 • 2.Som Lip Primer. For at afhjælpe at rød eller mørk læbestift løber.
 • 3.Tæmning af bryn. Brug en lille smule på en ren mascarapind og form dine bryn naturligt.
 • 4.Naturlig glød. Påfør produktet på en pink-fersken blush og få æblekind-effekt og shine.
 • 5.Få sensuelle øjne ved at påføre produktet på øjenlågene over øjenskygge.
 • 6.Forbered huden til make-up med Dr. Lipp og oplev øjeblikkelig fugt og blødhed på tørre steder. Du får dermed en glattere make-up finish.
 • 7.Mix med glitter eller løs pigment og vær kreativ med din make-up.
 • 8.Som naturlig highlighter. Påfør produktet på dine skinneben og dine ben vil synes mere tonede.
 • 9.Blødgør og fugter ‘flyaway hair’.
 • 10.Som barriere ved hårgrænsen før hårfarvning.

RescueRXx

RescueRXx

RescueRXx fra CND kan allerede nu forudbestilles i webshoppen! Den er næsten for god til at være sand. RescueRXx  er et keratinforbedrende produkt, der reparerer dine skadede negle med keratin og jojobaolie. RescueRXx kan bruges så ofte man ønsker det, men en typisk behandling vil vare mellem 1-4 uger alt efter, hvor skadet dine negle er.

Efter 1 uges behandling, 2 gange dagligt:

80 % oplevede en væsentlig forbedring af deres negle

69 % oplevede færre hvide pletter på neglene

73 % oplever at neglene deler sig mindre i lag (spalter)

Hvad og hvordan?
RescueRXx fra CND indeholder naturlig keratin som er det samme protein dine naturlige negle er lavet af. Hver gang RescueRXx anvendes deponeres kreatinen i de beskadigede områder af neglen, såsom revner, afskalning, opsplitning negle og hvide pletter. RescueRXx indeholder keratin (fra fåreuld), jojoba olie og mandel olie, der virker som transportør for keratinen, som binder til naturneglen og samtidig giver fugt. Anvendelse af Solar Oil er ikke nødvendigt, når du er i gang med din behandling med RescueRXx. 
Forudbestil produktet, der giver stærkere negle her – din ordre afsendes så snart produktet er på lager!

Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter og behandlinger, der udvider og løfter mulighederne for skønhedsbehandlinger til hænder og fødder.

CND’s mission er, at tilbyde de allerbedste og mest innovative produkter på markedet, et ekstremt højt serviceniveau, og en uddannelse og support, som er i en klasse for sig.

CND forfølger dette med en urokkelig forpligtelse til kvalitet. Hver eneste af deres produkter er omhyggeligt afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier og gennemtestet minutiøst, før de når hænderne på vores kunder.

 

 

Jao Brand Limited

Jao Brand Danmarks Premiere!!

Som den eneste i Danmark og ja, som land nr. 2 i Europa har jeg fået det fulde Jao Brand sortiment i beautypower shoppen! Og jeg er begejstret – jeg har kæmpet for det, og det er lykkedes. I kan glæde Jer! Alle produkter er multifunktionelle, hvilket passer perfekt til vores downsizing tider – OG så er de 100 % naturlige!

Velkommen til:

 • Jao Refresher – mød mig her
 • Staycation Pak – mød mig her
 • Parfum Outscent – mød mig her
 • Goe Oil – mød mig her
 • Dangerous goods… (ups det var fragten)
 • LipJao – mød mig her
 • BeardScent Balm – mød mig her
 • Coiffette Balm – mød mig her
 • Inscental – mød mig her
 • Patio Oil Tube – mød mig her
 • Patio Oil Moisture Mist – mød mig her

Eller mød Jao Brand her

 

Hellere lille og…..

CND Scentsations Hand & Bodylotion i Femina, nu på tilbud på beautypower til kr. 69,00…. Disse små lækkerheder er perfekt til rejsetasken (læs=dametasken) og disse eksotiske sommerdufte passer perfekt til vores lækre danske sommervejr! Pas på hinanden og pas på solen – husk de 3 S´er! Solbeskyttelse, Solhat og Solbriller!

 

CND Vinylux BEAUTY “GiveAway”…

Kunne du tænke dig at prøve CND Vinylux neglelak??? – eller er du allerede afhængig og kunne tænke dig flere farver??? Så er denne GiveAway noget for dig. Er du den heldige, tilfældige vinder får du: Beautypower´s Step-by-Step med gode råd til din hjemmelakering, Scrubfresh til forberedelse af naturneglen inden pålægning af lak, Korrekturpen (til de små fejltagelser), Kanga naturneglsfil, CND Solar Oil til pleje af dine negle, CND Vinylux Weekly Topcoat og 2 valgfrie CND Vinylux Weekly Polish farver! Sættet har en værdi af kr. 561,00. 

Hvad skal jeg så gøre for at vinde?  Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar i kommentarfeltet nedenfor – skriv dit navn, efterfulgt at de 2 CND Vinylux farver du kunne tænke dig. Vinderen udtrækkes og offentliggøres her på siden onsdag d. 9/7-2014 kl. 8.00! 

Vinderen blev Annette Tingleff!! Tillykke, send adresse til kontakt@beautypower.dk, så sender jeg dine CND Vinylux goodies i dag!

Ensartet eller skjoldet?

Hvordan Konjac Sponges French Pink Clay kan hjælpe dig…

Ferien står for døren – for de fleste:). Og det betyder – for de fleste, sol og vand… og så lidt mere sol! Før du går i solen, er det en god ide at forberede huden, så du får en mere ensartet kulør. Til dette formål er Konjac Sponges French Pink Clay fantastisk. Den eksfolierer ikke kun huden nænsomt, men har også fugtgivende og regenererende egenskaber, der hjælper din hud til en ensartet kulør. Hør hvad Elsemarie Østergaard fra Konjac Sponges & Co. fortæller her eller køb din svamp her

Skriv gerne spørgsmål eller kommentarer – det vil jeg elske:)

Det nye Beautypowerdk

Velkommen til mit nye hjertebarn…endelig! Efter måneders hårdt arbejde kunne vi endelig i går sende det nye Beautypower.dk i luften – for at finde ud af, at vi var blevet hacket af nogle grimme, store muskler… derfor kører udgaven til mobile enheder endnu ikke efter hensigten, men der arbejdes hårdt i “koderne” for at få det til det. Så skulle du støde på “skumle” sider, der ikke var meningen beklager jeg dybt, men det går forhåbentligt snart i orden.

Denne start skete så ikke helt som jeg havde drømt om – nu sidder jeg i Amsterdam Lufthavn, på vej til Modena, Italien for at undervise for CND, men fejres det skal det da… og jeg bliver så glad, når jeg ser alle jeres delinger og søde kommentarer på facebook. Vil du også dele og have mulighed for at blive belønnet med en bid skønhed, så kan du deltage i Beautypowerdk´s GiveAway her – alt du skal gøre er at dele og skrive, hvilken lækkerhedspakke, du drømmer om.

De bedste Beautyhilsner

Mette

Nye “hud” toner!

Nye “hudtoner” på ferien – vi lytter efter @beautyspace
Perfekt motiverende ferielæsning! #sliprynkehysteriet #flothududenhokuspokus#beautypowerdk Køb bogen her

Hvad er der sagt om bogen:

Ole Henriksen på sin Facebook profil:
Kære venner, jeg har danset af stolthed over Ole-kapitlet i Anette Kristine Poulsens nye skønhedsbog. Hun folder mine hemmeligheder ud, men gør også MIG klogere (selvom jeg troede, jeg vidste det meste). Og boy hvor har jeg følt mig godt underholdt igennem alle 200 sider. Sikke tips, smukke mennesker og overraskende aha-viden samlet i én bog. Big Hugs, Ole.

Forfatter Anna Skyggebjerg, blog annaskyggebjerg.dk
Nu har jeg læst “Flot hud uden hokuspokus” og du kan roligt gøre det samme. Her er 7 gode grunde:
1: Anette ved, hvad hun taler om. Lad dig overbevise af bogens første sætning: “Jeg stoppede med at tælle, da jeg kom til 349. Det er det antal personer, jeg har mødt, vendt og drejet hudpleje med.” 2:Hun er passioneret og drøn-seriøs omkring sit emne. Det her er skønhedsjournalistik, som ligger niveauer over, hvad du er vant til at læse. 3: Hun skriver aldeles fremragende, herunder virkelig sjovt. 4: Hun er vidunderligt konkret i sin tilgang til “sådan-får-du-flot-hud”. Men med respekt for, at der ikke er én ting, der passer til alle. Derfor nævner hun ikke produktnavne, som får dig til at løbe ud og bruge penge på produkter, der ikke passer til din hudtype. 5: Hun har et helt kapitel om Ole H., en mand, jeg personligt ikke kan få nok af… Hans rutiner er barske som….” 6: Bogen er ren eye-candy, fuld af smukke fotos.7: Og så er der gode citater…

Blogger Marie B:
Anette, som er min skønhedsguru, har engang fortalt mig at hun aldrig kunne drømme om at bruge botox eller fillers og jeg var sådan: Whaaaaaat!? For jeg har arvet min fars forfængelighed og især hans skræk for at ældes (og dø. Oh gru!). Så jeg har altid tænkt: Hey, når jeg bliver gammel, så…!! Men ikke mere. Ét ord: Meg Ryan. To ord: Madonna. Så nu sidder jeg her og læser i Anettes fantastiske, nye bog og får gode råd til hvordan man holder huden læx på den naturlige måde. Så jeg har lavet mig noget indisk citron-honning-ingefær-the og endda åbnet vinduet. Rigtig god ved mig selv, er jeg….Bogen er skide god. Har allerede grinet OG lært noget og er kun nået til antioxidanterne.

ELLE-interview begynder sådan her:
Hun er erklæret forfængelig, og gudskelov for det, for nu har Danmarks måske mest erfarne skønhedsekspert, Anette Kristine Poulsen (jurymedlem af Danish Beauty Award og skribent for ELLE, Børsen og bloggen Beautyspace.dk), samlet alle sine bedste tips i sin nye bog, Flot hud uden hokuspokus. ELLE har mødt en vaskeægte beauty-bandit.

Sara Rostrup, skønhedsredaktør på Eurowoman og blogger på Youblush.dk:
Jeg er fascineret af Anette Kristine, på mange måder, men hendes viden og nysgerrighed omkring cremer, ingredienser og indholdsfortegnelser rækker utrolig langt, og jeg bliver tryllebundet, når hun tidligt om morgenen formår at servere hudpleje i Go’ Morgen Danmark på en måde, hvor alle kan være med og faktisk forstå, hvad hun snakker om. Det samme får du altså i bogen. Det handler om hud. Den smukke hud og hvordan vi alle kan forbedre vores ydre uden fillers og Botox. Der er tips, baggrundsviden, ordbog på svære ingredienser, opskrifter på hvordan du spiser dig til smukkere hud, hemmeligheder, interviews med kendisser (blandet andet Ole Henriksen og Bobbi Brown) og meget meget mere.