Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billion Dollar Brows 3 Steps To Beautiful Brows Kit

579,00 DKK

3 Steps To Beautiful Brows Kit giver dig med 3 simple steps mulighed for at opnå de perfekte bryn

På lager

Varenummer (SKU): BDB.BSK.ENG Kategorier: , , , , , ,

3 Steps To Beautiful Brows Kit

Dette kit giver dig næring, farve og kontrol. 3 simple steps til at opnå de perfekte bryn:

  • Næring: Brow Boost. Den dybdevirkende behandling er designet til at styrke og nære tynde og overplukkede bryn. De naturlige ingredienser vil allerede efter 30 dage resultere i synligt fyldigere bryn uden uønskede bivirkninger.
  • Farve: Universal Brow Pencil. Aldrig mere tvivl om hvilken farve der er den rigtige! Designet til at passe til alle hud- og hårfarver. Denne fantastiske blyant giver et jævnt og naturligt resultat. Perfekt til at skabe smukke, naturlige bryn, når du er på farten. Blyantens alsidige farve virker med næsten alle hårfarver og hudtoner. Brug børsten på den modsatte ende af blyanten for det perfekte resultat!
  • Kontrol: Clear Brow Gel. Vores Brow Gel fastholder dit look, og giver dine øjenbryn en langvarig, strålende glød holder hele dagen. Det er den perfekte finish til at give dine øjenbryn det perfekte look.

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)