Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billion Dollar Brows Brow On Point – Light Brown

129,00 DKK

Billion Dollar Brows Brown On Point – Light Brown er med den super slanke blyant ideel til at optegne og forme dine bryn med! Denne fantastiske blyant giver et blødt og naturligt resultat, gør det nemt at tegne hairstrokes og få brynene til at se naturlige og smukke ud med et touch af 3D-effekt. Perfekt til dig, der ønsker et simpelt produkt, der er hurtigt at påføre og kan medbringes overalt. Og så skal den aldrig spidses!

 

 

På lager

Billion Dollar Brows Brown On Point – Light Brown

Anvendelse: Brows On Point påføres med opadgående bevægelser. Blendes ind med børsten, så den matcher brynets naturlige farve.

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)