Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billion Dollar Brows Brow Powder Light Brown

199,00 DKK

Brow Powder Light Brown – Billion Dollar Brows Brow Powder ligges på let og naturlig, og giver dine øjenbryn et strålende skær af farve. Hver nuance er blevet grundigt testet for at sikre absolut kvalitet og farvenøjagtighed. Holder i op til  24 timer og vaskes af med mild sæbe og vand eller Blink Eye Make Up Remover. Farven Light Brown er til varm blond og rødhårede.

Du skal blot duppe pulveret på, ganske lidt ad gangen og lade Brow Brush glide langs din pande linje og blende den med mascarabørsten i den anden ende.

Se hvordan det bruges her

På lager

Varenummer (SKU): 0152469319022 Kategorier: , , , , ,

Brow Powder Light Brown

Brow Powder Light Brown – Billion Dollar Brows Brow Powder ligges på let og naturlig, og giver dine øjenbryn et strålende skær af farve. Hver nuance er blevet grundigt testet for at sikre absolut kvalitet og farvenøjagtighed. Holder i op til  24 timer og vaskes af med mild sæbe og vand eller Blink Eye Make Up Remover. Farven Light Brown er til varm blond og rødhårede.

Du skal blot duppe pulveret på, ganske lidt ad gangen og lade Brow Brush glide langs din pande linje og blende den med mascarabørsten i den anden ende.

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af ​​de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)