Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billion Dollar Brows Duo Pencil Sharpener

49,00 DKK

Duo Pencil Sharpener er den perfekte blyantsspidser til dine øjenblyanter eller til din Brow Duo Pencil

På lager

Duo Pencil Sharpener

Brow Duo Pencil – Med Billion Dollar Brows Brow Duo Pencil kan du fremhæve dine øjenbrynsben for at give en smuk definition af dine bryn. Brow Duo Pencil er super god at have med på farten til touch-ups. I den modsatte ende af blyanten er der en praktisk universal concealer. Kør enden af blyanten over din øjenbrynsben – direkte under dit øjenbryn. Brug Smudge Brush for forsigtigt at blende highlighteren ind din hud og pande linje for at definere dine øjenbryn. Den er blevet kaldt den “the Magic Marker” på grund af den måde highlighteren skaber lys og giver det smukkeste sæt iøjnefaldende bryn. Du vil elske den måde den får dine bryn til at “poppe”!

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)