Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billiion Dollar Brows Nordic Brow Pencil

199,00 DKK

Nordic Brow Pencil er specielt udviklet til de typiske lyse skandinaviske hud- og hårfarver. Blyanten er en nuance lysere end den originale Universal Brow Pencil. Denne fantastiske vandfaste blyant giver et blødt og naturligt resultat. Perfekt til at skabe de eftertragtede smukke og naturlige bryn uanset om du er blond eller mørk. Og det bedste af det hele; Universal Brow Pencil skal takket være den unikke udformning aldrig spidses!

 

 

På lager

Varenummer (SKU): BDB.NBP.ENG Kategorier: , , , , , ,

Nordic Brow Pencil

  • Specielt udviklet til de typiske lyse skandinaviske hud- og hårfarver. Blyanten er en nuance lysere end den originale Universal Brow Pencil. Denne fantastiske vandfaste blyant giver et blødt og naturligt resultat. Perfekt til at skabe de eftertragtede smukke og naturlige bryn uanset om du er blond eller mørk. Og det bedste af det hele; Universal Brow Pencil skal takket være den unikke udformning aldrig spidses!

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)