Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODE Beautiful VLM – Voluminising Lengthening Mascara Mini

110,00 DKK

CODE Beautiful VLM – Voluminising Lengthening Mascara Mini er en fiberbaseret mascara, med en rig og dyb sort formular der hverken løber, drysser, klumper eller smitter af, men til gengæld giver synlig volumen, og supertætte, lange og flotte buede øjenvipper. Den er designet til at dække vipperne med bare et enkelt lag og giver et godt vippeløft, der holder hele dagen.

På lager

CODE Beautiful VLM – Voluminising Lengthening Mascara Mini

”Mini”mer din mascara med denne CODE VLM i ministørrelse.

Lige til at smide i tasken, i lommen eller tage med på rejse, og nem at opgradere dit look med når som helst og hvor som helst.

Det er præcis den samme formel som CODE VLM i originalstørrelsen, og  resultatet er lige så fantastisk.

Selv den helt særlige CODE Beautiful børste, der sikrer perfekt dosering  og de flotteste vipper hver gang, er den samme i VLM MINI – de  samme unikke egenskaber, men her i en mindre udgave.

Den ultimative teknik og hemmeligheden til det bedste resultat….

Prøv CODE Beautifuls ROOTS – WRIGGLE – AND ROLL teknik, og du er garanteret de tætteste og længste øjenvipper, nemt og enkelt.

ROOTS: Læg børsten så tæt på rødderne som muligt.
WRIGGLE: Vrik børsten godt frem og tilbage flere gange helt inde ved vippekanten.
ROLL: Børst derefter flere gange fra roden og opefter med rullende bevægelser

På grund af helt særlige lag-på-lag egenskaber kan du også kan påføre yderligere lag – lige så mange du ønsker, og skabe dit eget dramatiske look – uden at øjenvipperne klumper sammen.

– Minimalt “sådan ser jeg ud, når jeg vågner” look: 1 lag.
– Stort frokostmøde look: 2 lag.
– Date efter arbejde look: 3 lag – eller flere.

Den volumenskabende formular giver ikke bare fylde og længde, men indeholder også fugtende og blødgørende planteolier, samt vitamin B og E, der styrker vippernes vækst og beskytter dem mod at knække.

De fine, smidige og bløde nylonfibre lægger sig perfekt langs vipperne uden at stritte, ”knække” i spidsen eller drysse (i modsætning til bomuldsfibre der ofte kan være svære at få til at makke ret).

Det giver, i samarbejde med mascaraens formular og den unikke børste, de flotteste fyldige, tætte, buede og lange øjenvipper.

BØRSTEN

CODE Beautiful´s børste er designet til at fange hvert eneste vippehår fra inderst til yderst, selv de små babyhår du slet ikke vidste du havde, og sammen med reguleringsindsatsen inde i tuben sikrer den en helt ideel dosering mascara ad gangen – hverken for meget eller for lidt.

CODE VLM er modstandsdygtig overfor vand, så den holder nemt til en tudetur, et grineflip eller en regnfuld cykeltur gennem byen.

CODE BEAUTIFUL

OPEN YOUR EYES TO SOMETHING DIFFERENT

CODE Beautiful er skabt af britiske Sarah Cross and Kirsti Shuba, to kvinder på en mission for at skabe ultimative skønhedsprodukter.

CODE Beautiful handler om at skabe MUST-HAVE produkter til kvinder – de her essentielle produkter vi kan ikke leve uden.

De tør at være anderledes, at skubbe grænserne for hvad der kan lade sig gøre, og de leverer fantastiske produkter – koden er knækket!

”Vi tager vores egne favoritprodukter, og gør dem bedre end noget andet vi kan finde på markedet. Vi blev trætte af at vente på at nogen lavede den perfekte mascara – så vi skabte vores egen. En sen nat og en flaske vin med en god ven endte i to års forskning, udvikling og hårdt arbejde for at skabe vores første produkt, kaldet mirakelmascaraen af pressen”. 

I England, allerede elsket af celebrities, rost af medierne, anerkendt af skønhedsindustrien!

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.