Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Billion Dollar Brows Brow Boost

229,00 DKK

Brow Boost – Billion Dollar Brows Brow Boost er en vitamin- og protein beriget balsam, der går ind og forbedrer dine øjenbryns tilstand og giver fyldigere, tykkere og sundere bryn.

Påfør Brow Boost til din bryn linje hver aften. Brow Boost er klar i farven og tørrer øjeblikkeligt. De fleste kunder begynder at se resultater inden for 30 dages brug. Kan også anvendes på vipperne for at opnå tykkere og stærkere øjenvipper – uden parabener.

Se hvordan den bruges her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Browboost Kategorier: , , , ,

Brow Boost

Brow Boost – Billion Dollar Brows Brow Boost er en vitamin- og protein beriget balsam, der går ind og forbedrer dine øjenbryns tilstand og giver fyldigere, tykkere og sundere bryn.

Påfør Brow Boost til din bryn linje hver aften. Brow Boost er klar i farven og tørrer øjeblikkeligt. De fleste kunder begynder at se resultater inden for 30 dages brug. Kan også anvendes på vipperne for at opnå tykkere og stærkere øjenvipper – uden parabener.

Se hvordan den bruges her

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har været brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden. Øjenbryn er en af de vigtigste funktioner i vores ansigter – og alligevel er de ofte den mest oversete.

Bryn Styling er for alle. Den perfekte løsning – uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Ved brug af Hollywoods populære Billion dollar Brows signatur procedure, som inkluderer konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, Bdb brynsmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (pincet) inkl. plejende efterbehandling med Brow Boost  & afsluttende Bdb brynsmakeup samt Brow gel får du smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du kan forestille dig.

Her kan du købe produkterne, du skal bruge til at lave dine egne Billion Dollar Brows – HVER dag derhjemme:o)