Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum

1.040,00 DKK

M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum er et yderst effektiv aktivt serum, der giver dig tættere, længere, bedre plejede og kraftigere øjenbryn.

 

 

På lager

Varenummer (SKU): 2013 Kategorier: , , ,

M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum

Anvendelse: M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum anvendes kun på de steder, hvor du ønsker en ændring af dine øjenbryn. Den specielle pensel sikrer en nem og præcis påføring. Anvendes til natten på ren og tør hud.

M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum styrker og forlænger øjenbrynene, fylder huller ud igen og sørger, på grund af sin høje kvalitet af plejende ingredienser, for et sundt og velplejet udseende af dine bryn. Du får et mere markeret øjenparti og åbner op for nye styling muligheder.

Lige som det aktive M2LASHES , er også M2 BEAUTÈ Eyebrow Renewing Serum baseret på det innovative og højt performende MDN kompleks, udviklet med afsæt i resultater fra øjenmedicin samt effektive plejende ingredienser. Kombinationen af det effektive MDN kompleks med naturligt udtræk fra sort tang, giver dig på bare uger udtryksfulde, stærkere, tættere og mørkere øjenbryn!

M2 BEAUTÈ er baseret på et ingrediens med afsæt i øjenmedicin har M2 BEAUTÉ skabt revolutionerende produkter, som giver dig verdens smukkeste vipper og bryn. M2 BEAUTÈ fremhæver din naturlige skønhed med effektive kosmetiske ingredienser.

Det aktive sera, baseret på innovative ingredienser med yderst plejende egenskaber og de nyeste resultater indenfor medicinsk forskning, giver dig tydeligt synlige forbedringer.

Længere, fyldigere øjenvipper og kraftigere, mere udtryksfulde øjenbryn – allerede efter få uger er du tættere på dine drømmemål!

Med vores 3-trins program, som forbedrer, styrker og styler, kommer du så hurtigt som muligt i gang med en vedvarende udvikling af dit eget naturlige skønhedspotentiale.

Alle produkter er testet i omfattende undersøgelser for deres effektivitet og opfylder naturligvis alle dermatologiske krav og EU´s kosmetikdirektiver.

På mildeste vis stimulerer M2 LASHES dine øjenvippers vækst, nærer dine vipper, gør dem fyldigere, længere, stærkere og sundere. M2BROWS genopretter, fylder og forvandler dine øjenbryn ved at give dem et attraktivt volumen-boost.

Prostaglandininderiavat baserede produkter, der er baseret på et medicinsk ingrediens med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som viser sig at have den bivirkning, at øjenvipperne vokser, er underlagt strenge krav og retningslinier indenfor EU. MDN*, der er det prostaglandininderivat og aktive ingrediens i M2 BEAUTÉ´s produkter, overholder alle EU´s kosmetiske retningslinjer.

Koncentrationen af MDN* i M2 LASHES og M2 BROWS er nøje afmålt, og derfor kan begge dele anvendes hver dag så længe du ønsker at bevare vipperne lange, fyldige og stærke, og brynene fyldige og flotte.

*Metylamido Dihydro Noralfaprostal