Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover 150 ml

250,00 DKK

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover 150 ml er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser. Perfekt at anvende, hvis du i forvejen anvender M2 BEAUTÈ Eyelash Activating Serum, da hud og vipper forberedes effektivt for optimal optagelse af vippeserum.

På lager

Varenummer (SKU): 3027 Kategorier: , , , , ,

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover 150 ml

Anvendelse: Anvendes om aftenen til at fjerne makeup fra øjenomgivelserne, og for at udnytte potentialet i vores aktive sera optimalt.Rens blidt over øjnene indtil makeuppen er helt fjernet. Skyl efter med vand, hvis nødvendigt.

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover fås som en flaske eller i et sæt af syv individuelt pakkede pads til rejsebrug.

Den innovative kombination af ingredienser renser og beskytter samtidig. Hyaluronsyre tilfører og bevarer fugt i huden. D-panthenol forbedrer hudens evne til at holde på fugt og har samtidig en anti-inflammatorisk virkning.

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover modvirker også poser under øjnene, hævelser og mørke rande.

Den unikke fedtfri formel efterlader ingen olieagtig film, men garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje og forhindrer hævelser omkring øjnene og tilstoppede porer.

M2FACIAL OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER er dermatologisk testet. Øjenmakeupfjerneren virker anti-inflammatorisk og har en lindrende og fugtgivende virkning