Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover 7 STK

80,00 DKK

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover 7 Stk – er en pakke med pads, der anvendes til fjerne make-up fra øjenomgivelserne. Perfekte til dig der er på farten eller bare til den dag, hvor det skal være nemt.

 

På lager

Varenummer (SKU): 3010 Kategorier: , , , ,

M2 BEAUTÈ Oil-Free Eye Make-Up Remover 7 STK

Anvendelse: 

M2 BEAUTÈ OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER fås som en flaske eller i et sæt af syv individuelt pakkede pads til rejsebrug. Rens blidt over øjnene indtil makeuppen er helt fjernet. Skyl efter med vand, hvis nødvendigt.

Den innovative kombination af ingredienser renser og beskytter samtidig. Hyaluronsyre tilfører og bevarer fugt i huden. D-panthenol forbedrer hudens evne til at holde på fugt og har samtidig en anti-inflammatorisk virkning.

M2 BEAUTÈ OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER modvirker også poser under øjnene, hævelser og mørke rande.

M2 BEAUTÈ OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser, og forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal optagning af det aktive serum.

Den unikke fedtfri formel efterlader ingen olieagtig film, men garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje og forhindrer hævelser omkring øjnene og tilstoppede porer.

M2 BEAUTÈ OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER er dermatologisk testet. Øjenmakeupfjerneren virker anti-inflammatorisk og har en lindrende og fugtgivende virkning