Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Embryolisse CC Cream SPF 20

399,00 DKK

Embryolisse CC Cream SPF 20

CC Cremen giver en fejlfri teint, samtidigt med at huden føles gennemfugtet og bevarer sin ungdommelighed. Rynker, fine linjer og forstørrede porer bliver udjævnet af ”soft-focus-artikler”, der i denne creme er helt uimodståelige. De dækker jævnt uden at se ”make-up’et” ud og de tilpasser sig den enkeltes hudtone. Det er en creme for dem der ønsker ”alt i én” uden at gå på kompromis med kvaliteten. Cremen fugter og glatter huden takket være hyaluronsyre. Den beskytter desuden med mineralske pigmenter SPF20.

Dette vidunderprodukt findes i én nuance der tilpasser sig den enkeltes hudtone. Anvendes på ren hud over hele ansigtet eller på målrettede zoner.

Ikke på lager

Embryolisse CC Cream SPF 20

Embryolisse CC Cream SPF 20 er en del hudpleje, en del makeup. Frugtsyre fjerner blidt døde hudceller, forbedrer hudens tone og udglatter din teint.

Embryolisse CC Cream SPF 20 indeholder mineralpudder, der absorberer overskydende talg og farveskiftende pigmenter, som smelter ind i hudtonen for en perfekt ens teint. Hyaluronsyre gør huden spændstig, glat og silkeblød. Anti-aging beskyttelse via antioxidant, vitamin E og beskyttelse mod frie radikaler og UVA og UVB stråler med SPF 20.

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt, Embryolisse Lait-Créme Concentrè.

Man ønskede en mild og højtolerant creme med flere funktioner, og resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag sælges millioner verden over.

Embryolisse er især kendt af makeupartister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed.

Udover Lait-Créme Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til komplet ansigts- og kropspleje.

Alle produkter er uden parabener.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.