Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Comfort Zone – Sun Soul Aftersun Body Cream 200 ml

225,00 DKK

Sun Soul Aftersun Body Cream 200 ml er en blød og forfriskende aftersun lotion til kroppen.

Skru ned for solen – Det er dejligt at være ude, når solen skinner. Men det er vigtigt, at du beskytter dig og undgår de værste stråler mellem 12-15. UV-stråler fra sol og solarier kan skade huden.

På lager

Varenummer (SKU): 10890 Kategorier: , , , ,

Sun Soul Aftersun Body Cream 200 ml

Anvendelse:

Cremen kan anvendes på hele kroppen efter solbadning. Brug endelig “resterne” som almindelig bodylotion.

Sun Soul Aftersun Body Cream 200 ml er en genopbyggende, blød, forfriskende after-sun creme til kroppen, der hjælper med at reparere og revitalisere huden efter solbadning. Cremen er rig på lindrende og blødgørende aktive ingredienser, der genopretter hudens fugtniveau samt lindrer rødme og forebygger ældning af solens stråler.

Sun Soul Aftersun Body Cream 200 ml uden silikone og består af 85% naturlige ingredienser. Den ikke-fedtende konsistens bliver hurtigt absorberet og gør produktet nemt og behageligt at bruge.

Aktive Ingredienser:

BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at genopbygge skader forårsaget af UV-strålerne.

EKSTRAKT AF ECOCERT-CERTIFICERET PHYSALIS ANGULATA er udvundet fra frugten af denne plante, der stammer fra Brasilien. Dette ekstrakt har en usædvanlig ”kortisonagtig” beroligende effekt, der giver øjeblikkelig lindring af rødme og irritationer forårsaget af solens stråler.

ALOE VERA SAFT: Fyldt med polysaccharider, vitaminer, aminosyrer og mineraler har aloe vera saft bevist at virke beroligende, forfriskende og lindrende. Disse ingredienser formår at genopbygge hudens balance samt genoprette hudens fugtniveauer.

ECOCERT-CERTIFICERET ØKOLOGISK ARGANOLIE: Udsøgt olie fra fair-trade gårde i det nordlige Marokko. Denne frugt er koldpresset for at udvinde olie, som er fyldt med tocopheroler og linolsyre (Omega 6). Takket være oliens intenst fugtgivende egenskaber og antioxidant effekt, genopretter den hudens barriere.