Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Comfort Zone – Sun Soul Tan Maximizer 200 ml

170,00 DKK

Sun Soul Aftersun Tan Maximizer 200 ml er en forfriskende, ikke-fedtende creme-gel til ansigt og krop, der forbereder huden på solens stråler, intensiverer og forlænger den solbrune farve.

Skru ned for solen – Det er dejligt at være ude, når solen skinner. Men det er vigtigt, at du beskytter dig og undgår de værste stråler mellem 12-15. UV-stråler fra sol og solarier kan skade huden.

På lager

Varenummer (SKU): 10882 Kategorier: , , , ,

Sun Soul Aftersun Tan Maximizer 200 ml

Anvendelse:

Sun Soul Aftersun Tan Maximizer 200 ml fordeles på ansigt og krop mindst et par dage før du skal i solen samt mens du er på ferie. Det er dog vigtigt at understrege at Tan Maximizer ikke kan erstattes af solbeskyttelsescreme. Ligesom den heller ikke kan erstatte fugtgivende Aftersun creme. For en mere intens effekt anbefales det at bruge produktet 10 dage før solbadning.

Sun Soul Aftersun Tan Maximizer 200 ml er en farve-aktiverende creme-gel til ansigt og krop. Det er en forfriskende, ikke-fedtende creme-gel, der forbereder huden på solens stråler, intensiverer og forlænger den solbrune farve samt booster hudens naturlige forsvarsmekanismer mod ældning af solens stråler.

Sun Soul Aftersun Tan Maximizer 200 ml er uden silikone og består af 85% naturlige ingredienser. Resultatet er en mere intens, ensartet og holdbar farve samt en anti-age beskyttelse og reparerende effekt.

Aktive Ingredienser:

BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at genopbygge skader forårsaget af UV-strålerne.

ACETYL TYROSIN: En aminosyre og forløber til melanin, som formår at udløse hudens naturlige pigmenteringsproces.

ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant.