Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Comfort Zone – Sun Soul Body Spray Milk SPF 30 / 200 ml

225,00 DKK

Sun Soul Body Spray Milk SPF 30 / 200 ml er en vandafvisende solspray til kroppen.

Skru ned for solen – Det er dejligt at være ude, når solen skinner. Men det er vigtigt, at du beskytter dig og undgår de værste stråler mellem 12-15. UV-stråler fra sol og solarier kan skade huden.

På lager

Varenummer (SKU): 10885 Kategorier: , , , ,

Sun Soul Body Spray Milk SPF 30 / 200 ml

Anvendelse:

Fordel rigelige mængder creme i ansigtet inden du skal i solen. Gentag påføring, særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget. En god huskeregel er en håndfuld creme til hver krop.

Sun Soul Body Spray Milk SPF 30 / 200 ml er en solbeskyttelsescreme til kroppen. Det er en vandafvisende solspray til kroppen med mellem til høj UVA- og UVB-beskyttelse og er beriget med aktive anti-age ingredienser, der gør produkterne ideelle til bevaring af hudens skønhed. Den ultralette, ikke-fedtende konsistens absorberes hurtigt af huden og gør produkterne nemme og behagelige at bruge.

Sun Soul Body Spray Milk SPF 30 / 200 ml er uden silikone og består af  81% (SFP 15) og 72% (SPF 30) naturlige ingredienser.

Aktive Ingredienser:

Biomimetisk Peptide DNA-beskyttelse aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanisme for at rette op på skader, der er forårsaget af UVstråler.

Acerola Ekstrakt er en frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant.

UV-A og UV-B Filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.