Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Comfort Zone – Sun Soul Face & Body Cream SPF 50 / 200 ml

235,00 DKK

 

Sun Soul Face & Body Cream SPF 50 / 200 ml er en vandafvisende solcreme til ansigt og krop.

Skru ned for solen – Det er dejligt at være ude, når solen skinner. Men det er vigtigt, at du beskytter dig og undgår de værste stråler mellem 12-15. UV-stråler fra sol og solarier kan skade huden.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10883 Kategorier: , , , ,

Sun Soul Face & Body Cream SPF 50 / 200 ml

Anvendelse:

Fordel rigelige mængder creme på ansigt og krop inden du skal i solen. Gentag påføring, særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget. En god huskeregel er en håndfuld creme til hver krop.

Sun Soul Face & Body Cream SPF 50 / 200 ml er en vandafvisende ansigts- og kropscreme med meget høj UVA- og UVB beskyttelse. Faktor 50 anbefales i starten af sommeren eller til dig med ekstra sart hud. Den høje solbeskyttelse, kombineret med aktive anti-age ingredienser, gør den ideel til at bevare hudens skønhed samt forhindre fremkomsten af pigmentpletter.

Sun Soul Face & Body Cream SPF 50 / 200 ml er uden silikone 62% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Den silkebløde, ikke-fedtende konsistens er nem at fordele og absorberes hurtigt uden at efterlade hvide streger.

Aktive Ingredienser:

Biomimetisk Peptide DNA-beskyttelse aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanisme for at rette op på skader, der er forårsaget af UVstråler.

Acerola Ekstrakt er en frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant.

UV-A og UV-B Filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.