Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Jao Brand Patio Oil Moisture Mist 113 g

269,00 DKK

Jao Patio Oil Moisture Mist™ er en 100 % naturlig, ultimativ udendørs hudoplevelse. Patio Oil Moisture Mist™ bør altid være med dig, når insekterne bider – spray så ofte det er nødvendigt. Patio Oil Moisture Mist™ er:

• en blanding, der skyr insekterne
• 20% Lemon Eucalyptus Oil
• kølende samtidig med, det er opfriskende
• 96% naturlige olier, der virker som insektmiddel
• plantebaseret
• ingen syntetiske dufte

Hav altid din Patio Oil Moisture Mist™ med dig, fordi du gerne vil dele den. På varme nætter siddende på terrassen, i gårdhaven, i båden, på campingpladsen, i parken, til koncerten, på stranden, på skovturen … spray på huden, gnid det ind.

På en varm sommeraften vil den føles fantastisk på huden, samtidig med den blødgører med hamp og jojoba olier. Holder insekter væk med 20% Lemon Eucalyptus Olie og sojaolie. Duften er en slags forbløffende, lidt træagtig, lemon og diskret jordagtig.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3094 Kategorier: , , , ,

Om Jao Brand

Jao – et mystisk ord graveret på et 2000 år gammelt vedhæng, der menes at forebygge og helbrede sygdom.

Jao produkter er født af nødvendighed  – helt originalt. Jao produkter er resultatet af  en kunstfærdig balance mellem gamle farmakopé opskrifter og moderne videnskab. Produkterne leveres i indpakning med retro look.

Jao Ltd er grundlagt af Gale Mayron. En datter, der heldigt nok havde en forbløffende kemiker far. Mayron bruger kun de allerbedste råvarer i disse helt originale, niche mærkevarer. Jao Ltd er fokuseret på sunde, multifunktionelle produkter. Når et produkt kan flere ting, køber vi mindre, forbruger mindre – og smider mindre væk. Da Mayron var barn, var hendes far ansat som forsknings-og udviklings kemiker i et stort firma i Philadelphia. Han tog på messer og kom hjem med poser af forskellige eliksirer som han lod Mayron lugte til og lege med. Mayron og hendes forældre havde længe elsket idéen om en familievirksomhed. Så tilbage i 1994, fortalte hun en dag sin far om hendes idé om mulighed for at vaske hænder, mens du er på farten. Faren svarede “geléagtig alkohol” ville være løsningen. Så de begyndte at forske i dette, og det var begyndelsen på formlen vi ser i dag. Mayron begyndte at sende faren alle mulige æteriske olier. Efter omkring 2 års arbejde ramte de en vidunderlig blanding. Mayron fandt navnet Jao i en gammel apoteker bog hendes far havde. Jao er et mystisk ord graveret på en 2.000 år gammelt vedhæng, der menes at forebygge og helbrede sygdom. Mayron forelskede sig i ordet, der kunne være fra enhver kultur. I 1997 blev Jao Ltd. grundlagt. Mayron elskede at være med i begyndelsen af en helt ny produkt kategori. Hun gik med ideen til Goê Oil i lang tid, og det tog hendes far et par år at regne formlen ud. Og endelig i 2008 blev Goê Oil lanceret. Goe betyder Edens.

Mayron tilføjer ikke bare produkter til at opfede bundlinjen. Hun tænker på hvert produkt som et kunstværk, som en sang eller maleri, og de tager tid at skabe. Jao Brand er ikke kun multifunktionelle produkter, men også maskulinitet vs. feminitet. Jao Brand tror ikke på masser af produkter, der fylder op på hylderne og roder. Jo mindre du køber, jo mindre forbruger du, jo mindre du smider væk, er mantraet for Jao Brand – Lavet med kærlighed i Pennsylvania.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.