Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

LING Dual Moisture Emulsion 60 ml

299,00 DKK

LING Dual Moisture Emulsion 60 ml er ren guf for din hud! Nøgleingredienser som Hyaluronsyre og Squalene olie er med til at holde på fugten i huden og virke beroligende. Sodium PCA binder fugten til huden. Denne avancerede sammensmeltning af fugtgivende ingredienser bevarer fugten i huden og er med til at lindre irriteret hud samtidig med den mætter huden med den nødvendige fugt.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 482032 Kategorier: , , , , , ,

LING Dual Moisture Emulsion 60 ml

LING fusionerer traditionelle asiatiske skønhedsteknikker med state-of-the-art ingredienser og teknologi. LING Skincare serien er baseret på naturlige ingredienser og er uden parabener og parfume. LING filosofien bygger på 5 enkle trin, der kan behandle alle hudproblemer og give dig en perfekt teint. Rens, Fugt, Analyser, Plej og forny.

LING Dual Moisture Emulsion 60 ml er ren guf for din hud! Nøgleingredienser som Hyaluronsyre og Squalene olie er med til at holde på fugten i huden og virke beroligende. Sodium PCA binder fugten til huden. Denne avancerede sammensmeltning af fugtgivende ingredienser bevarer fugten i huden og er med til at lindre irriteret hud samtidig med den mætter huden med den nødvendige fugt.

Anvendelse: Påfør 2-3 pump på afrenset hud før serum eller dag- & natcreme, både morgen og aften.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.