Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

LING Hydrate Replenishing Hydrator 200 ml

399,00 DKK

LING Hydrate Replenishing Hydrator 200 ml er ren guf for din hud! Nøgleingredienser som Hyaluronsyre og Rosenvand er med til at holde på fugten i huden og virke beroligende. Sodium PCA binder fugten til huden. Denne avancerede sammensmeltning af fugtgivende ingredienser bevarer fugten i huden og er med til at lindre irriteret hud samtidig med den mætter huden med den nødvendige fugt.

Anvendelse: Påfør 2-3 pump på afrenset hud før serum eller dag- & natcreme, både morgen og aften.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 482013 Kategorier: , , , , , ,

LING Hydrate Replenishing Hydrator 200 ml

LING fusionerer traditionelle asiatiske skønhedsteknikker med state-of-the-art ingredienser og teknologi. LING Skincare serien er baseret på naturlige ingredienser og er uden parabener og parfume. LING filosofien bygger på 5 enkle trin, der kan behandle alle hudproblemer og give dig en perfekt teint. Rens, Fugt, Analyser, Plej og forny.

LING Hydrate Replenishing Hydrator 200 ml er ren guf for din hud! Nøgleingredienser som Hyaluronsyre og Rosenvand er med til at holde på fugten i huden og virke beroligende. Sodium PCA binder fugten til huden. Denne avancerede sammensmeltning af fugtgivende ingredienser bevarer fugten i huden og er med til at lindre irriteret hud samtidig med den mætter huden med den nødvendige fugt.

Anvendelse: Påfør 2-3 pump på afrenset hud før serum eller dag- & natcreme, både morgen og aften.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.