Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MUTI Anti-Age Day Cream 50 ml

340,00 DKK

MUTI Anti-Age Day Cream 50 ml er en dagcreme uden SPF, der giver synlige og mærkbare resultater i form af en fyldigere og sundere hud. Cremen nærmest smelter på huden og har en mild duft og virker samtidig som den perfekte base under din make-up.

Anvendelse: Påføres om morgenen på renset hud, efter fugtmagnet og serum.

Ikke på lager

MUTI Anti-Age Day Cream 50 ml

Den vigtigste aktive ingrediens er Fragmenteret Hyaluronsyre, som stimulerer hudens eget reparationssystem. Hudens evne til at holde på fugt, styrkes, og ved regelmæssig brug vil den kunne lagre og frigive fugt på lang sigt. Den støttende virkning af Niacinamiden, kendt som Vitamin B3, styrker hudens barrierefunktion og forhindrer permanent tab af fugt. Ectoin virker regenererende, modvirker tørhedslinjer og minimerer på denne måde de synlige tegn på ældning. Samtidig aktiveres cellernes egen beskyttelse mod UV-skader.

Aktive ingredienser:

  • Fragmenteret Hyaluronsyre (Hyaluronsyre af højeste renhed) – stimulerer hudens eget reparationssystem
  • Niacinamid (Vitamin B3) styrker hudens barrierefunktion og forhindrer permanent tab af fugt
  • Ectoin – virker regenererende, modvirker tørhedslinjer og minimerer synlige tegn på ældning

OM MUTICARE

Effektive og nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet gør forskellen i den nye spændende ansigtspleje fra MUTICARE. Det tyske mærke lægger vægt på enkel hudpleje med synlige og mærkbare resultater og lækkert design. Skønne designdarlings til aldersplaget og tør hud. Alt det, som på ingen måde bidrager til at beskytte mod ældning af huden eller på nogen måde er kontroversielt i sin virkning, har intet at gøre i MUTICARE ansigtspleje.

MUTI – Modern. Unique. True. IntelligentMUTICARE ansigtspleje er baseret på hyaluronsyre , der også findes naturligt i vores hud og derfor bør være en del af vores daglige hudplejerutine. Den sørger for hudens fugtproduktion og ved at bruge den i sin højeste renhed, bliver der skabt de bedste vilkår, for at reducere rynker og opnå en smuk ungdommelig fugtmættet hud. Serien indeholder kun de aktive ingredienser, der er nødvendige for at sikre en optimal fugttilførsel til huden, tilstrækkelig solbeskyttelse, anti-rynke behandling og beskyttelse mod frie radikaler.

MUTICARE er anti-aging ansigtspleje for enhver hudtype og alder. Serien forsynes huden med ingredienser af højeste kvalitet, uanset om det er dagcreme, natcreme, serum eller den helt særlige anti-aging øjencreme. De udvalgte ingredienser er baseret på naturlige indholdsstoffer og er ikke blot yderst effektive, men i allerhøjeste grad også hudvenlige.

MUTI indeholder alene de aktive ingredienser, som er nødvendige for at sikre huden optimal fugttilførsel og tilstrækkelig beskyttelse mod frie radikaler og UV-stråler – intet unødvendigt. Produkterne er baseret på naturlige indholdsstoffer og er uden parabener, mineralske olier, silikoner og paraffiner.

Produkterne

Den unikke serie består af 6 produkter, der alle har fokus på moden hud, der trænger til ekstra fugt, pleje og beskyttelse uanset hudtype:

  • Anti-Age Day Cream – 50 ml
  • Anti-Age Day Cream SPF 20 – 50 ml
  • Anti-Age Night Cream – 50 ml
  • Anti-Age Night Cream Plus – 50 ml
  • Anti-Age Eye Cream – 15 ml
  • Anti-Age Serum – 30 ml

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.