Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MUTI Anti-Age Eye Cream 15 ml

290,00 DKK

MUTI Anti-Age Eye Cream 15 ml har med sin lette geleagtige konsistens en kølende og drænende virkning og reducerer hævelser omkring selv de mest sarte øjne. Et must-have for fine og følsomme øjenomgivelser, som øjeblikkeligt efter brug føles mere afslappet og frisk.

Anvendelse: Påføres rene øjenomgivelser både morgen og aften, eller efter behov.

Ikke på lager

MUTI Anti-Age Eye Cream 15 ml

Fragmenteret Hyaluronsyre stimulerer hudens eget reparationssystem og hjælper ved regelmæssig brug huden med at binde og lagre fugt på lang sigt. Med tilsætning af Urea kan du sige farvel til træthed og rynker forårsaget af tør luft eller hårdt klima. Udover Urea sørger Niacinamid for at styrke fugtindholdet i hudens barrierelag. Irritationer minimeres, og den følsomme hud virker mere vågen og strålende. Værdifulde plejende ingredienser som avocadoolie og marineingredienser fra plankton fra Bretagnes kyst nærer huden omkring øjnene og gør den silkeblød og smuk med sin kombination af celleaktiverende og udglattende egenskaber.

Aktive ingredienser:

 • Fragmenteret hyaluronsyre (hyaluronsyre af højeste renhed) – stimulerer hudens eget reparationssystem
 • Niacinamid (Vitamin B3) & Squalane – styrker hudens barrierefunktion og forhindrer tab af fugt
 • Urea – virker regenererende, modvirker tørhedslinjer og minimerer synlige tegn på ældning
 • Vitamin E – virker antioxidant og øger hudens elasticitet
 • Avocadoolie og Marine ingredienser fra plankton – nærer og gør huden silkeblød

Resultat: Tørre linjer forsvinder, og den tørre og sensitive huds følelse af spænding aftager. Huden ser fastere, yngre og mere jævn ud, og hudens struktur stabiliseres permanent. Night Cream Plus kan også anvendes som maske. Hudens teint bliver øjeblikkeligt forfrisket og revitaliseret efter brug. I den kolde årstid er cremen desuden velegnet som beskyttelse mod kulden.

OM MUTICARE

Effektive og nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet gør forskellen i den nye spændende ansigtspleje fra MUTICARE. Det tyske mærke lægger vægt på enkel hudpleje med synlige og mærkbare resultater og lækkert design. Skønne designdarlings til aldersplaget og tør hud. Alt det, som på ingen måde bidrager til at beskytte mod ældning af huden eller på nogen måde er kontroversielt i sin virkning, har intet at gøre i MUTICARE ansigtspleje.

MUTI – Modern. Unique. True. IntelligentMUTICARE ansigtspleje er baseret på hyaluronsyre , der også findes naturligt i vores hud og derfor bør være en del af vores daglige hudplejerutine. Den sørger for hudens fugtproduktion og ved at bruge den i sin højeste renhed, bliver der skabt de bedste vilkår, for at reducere rynker og opnå en smuk ungdommelig fugtmættet hud. Serien indeholder kun de aktive ingredienser, der er nødvendige for at sikre en optimal fugttilførsel til huden, tilstrækkelig solbeskyttelse, anti-rynke behandling og beskyttelse mod frie radikaler.

MUTICARE er anti-aging ansigtspleje for enhver hudtype og alder. Serien forsynes huden med ingredienser af højeste kvalitet, uanset om det er dagcreme, natcreme, serum eller den helt særlige anti-aging øjencreme. De udvalgte ingredienser er baseret på naturlige indholdsstoffer og er ikke blot yderst effektive, men i allerhøjeste grad også hudvenlige.

MUTI indeholder alene de aktive ingredienser, som er nødvendige for at sikre huden optimal fugttilførsel og tilstrækkelig beskyttelse mod frie radikaler og UV-stråler – intet unødvendigt. Produkterne er baseret på naturlige indholdsstoffer og er uden parabener, mineralske olier, silikoner og paraffiner.

Produkterne

Den unikke serie består af 6 produkter, der alle har fokus på moden hud, der trænger til ekstra fugt, pleje og beskyttelse uanset hudtype:

 • Anti-Age Day Cream – 50 ml
 • Anti-Age Day Cream SPF 20 – 50 ml
 • Anti-Age Night Cream – 50 ml
 • Anti-Age Night Cream Plus – 50 ml
 • Anti-Age Eye Cream – 15 ml
 • Anti-Age Serum – 30 ml

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.