Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MUTI Anti-Age Night Cream Plus 50 ml

440,00 DKK

MUTI Anti-Age Night Cream Plus 50 ml er en meget rig og nærende natcreme, som hjælper sensitiv og tør hud af med oxidativ stress og tab af vitalitet.

Anvendelse: Påføres om aftenen på renset hud, efter fugtmagnet og serum.

Ikke på lager

MUTI Anti-Age Night Cream Plus 50 ml

Fragmenteret Hyaluronsyre genskaber hudens naturlige fugtbalance, mens Retinol A reducerer linjer og rynker, da det aktiverer cellernes regenereringsevne i løbet af natten og samtidig reparerer skader forårsaget af miljøet. C-vitamin i den højest mulige dosis kompenserer for solskader og pigmentforandringer. Naturlige fugtighedskilder så som Squalane og Nicinamid (Vitamin B3) forhindrer tab af fugt, mens Tocopherol (naturligt Vitamin E) beskytter huden mod de frie radikaler. Macadamiaoliens silkeagtige konsistens gør huden fløjlsblød og glat.

Aktive ingredienser:

 • Fragmenteret hyaluronsyre (hyaluronsyre af højeste renhed) – stimulerer hudens eget reparationssystem
 • Retinol A – aktiverer cellernes regenereringsevne og reducerer linjer og rynker
 • Niacinamid (Vitamin B3) & Squalane – styrker hudens barrierefunktion og forhindrer tab af fugt
 • Ectoin – virker regenererende, modvirker tørhedslinjer og minimerer synlige tegn på ældning
 • Vitamin C – kompenserer for solskader og pigmentforandringer
 • Macadamiaolie giver en øjeblikkelig beroligende virkning
 • Tocopherol (Vitamin E) – beskytter huden mod frie radikaler

Resultat: Tørre linjer forsvinder, og den tørre og sensitive huds følelse af spænding aftager. Huden ser fastere, yngre og mere jævn ud, og hudens struktur stabiliseres permanent. Night Cream Plus kan også anvendes som maske. Hudens teint bliver øjeblikkeligt forfrisket og revitaliseret efter brug. I den kolde årstid er cremen desuden velegnet som beskyttelse mod kulden.

OM MUTICARE

Effektive og nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet gør forskellen i den nye spændende ansigtspleje fra MUTICARE. Det tyske mærke lægger vægt på enkel hudpleje med synlige og mærkbare resultater og lækkert design. Skønne designdarlings til aldersplaget og tør hud. Alt det, som på ingen måde bidrager til at beskytte mod ældning af huden eller på nogen måde er kontroversielt i sin virkning, har intet at gøre i MUTICARE ansigtspleje.

MUTI – Modern. Unique. True. IntelligentMUTICARE ansigtspleje er baseret på hyaluronsyre , der også findes naturligt i vores hud og derfor bør være en del af vores daglige hudplejerutine. Den sørger for hudens fugtproduktion og ved at bruge den i sin højeste renhed, bliver der skabt de bedste vilkår, for at reducere rynker og opnå en smuk ungdommelig fugtmættet hud. Serien indeholder kun de aktive ingredienser, der er nødvendige for at sikre en optimal fugttilførsel til huden, tilstrækkelig solbeskyttelse, anti-rynke behandling og beskyttelse mod frie radikaler.

MUTICARE er anti-aging ansigtspleje for enhver hudtype og alder. Serien forsynes huden med ingredienser af højeste kvalitet, uanset om det er dagcreme, natcreme, serum eller den helt særlige anti-aging øjencreme. De udvalgte ingredienser er baseret på naturlige indholdsstoffer og er ikke blot yderst effektive, men i allerhøjeste grad også hudvenlige.

MUTI indeholder alene de aktive ingredienser, som er nødvendige for at sikre huden optimal fugttilførsel og tilstrækkelig beskyttelse mod frie radikaler og UV-stråler – intet unødvendigt. Produkterne er baseret på naturlige indholdsstoffer og er uden parabener, mineralske olier, silikoner og paraffiner.

Produkterne

Den unikke serie består af 6 produkter, der alle har fokus på moden hud, der trænger til ekstra fugt, pleje og beskyttelse uanset hudtype:

 • Anti-Age Day Cream – 50 ml
 • Anti-Age Day Cream SPF 20 – 50 ml
 • Anti-Age Night Cream – 50 ml
 • Anti-Age Night Cream Plus – 50 ml
 • Anti-Age Eye Cream – 15 ml
 • Anti-Age Serum – 30 ml

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.