Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MUTI Anti-Age Serum 30 ml

550,00 DKK

MUTI Anti-Age Serum 30 ml er et dybdevirkende og højkoncentreret Hyaluron serum af nyeste generation. Her får du den gennemtestede MUTI-formel med fragmenteret hyaluronsyre i en optimal dosering. Den unikke konsistens smelter på huden og giver en følelse af velvære i det øjeblik den påføres.

Anvendelse: Påføres på afrenset hud og kan med fordel også anvendes på øjenomgivelserne.

Ikke på lager

MUTI Anti-Age Serum 30 ml

Hyaluronsyre understøtter hudens strukturelle lag og øger dermed hudens permanente fugtindhold, elasticitet og ungdommelighed.

En konsekvent, daglig tilførsel af hyaluronsyre modvirker tegn på ældning og bevarer en ungdommelig og frisk teint. Resultatet af serummet er både øjeblikkeligt og langsigtet. Huden beskyttes øjeblikkeligt mod de frie radikaler ved at efterlade en delikat film på hudoverfladen. På lang sigt tilfører serummet de aktive ingredienser ned i hudens dybere lag, hvor de kan yde optimal effekt.

Dannelsen af kollagen og elastin fibre, som er essentiel for en fast hud med en markeret kontur, såvel som cellernes regenereringsevne stimuleres. Den særlige formel beskytter på intelligent vis huden mod tegn på ældning og giver øjeblikkeligt en strålende teint.

Aktive ingredienser:

  • Fragmenteret Hyaluronsyre (hyaluronsyre af højeste renhed) – stimulerer hudens eget reparationssystem

Resultat: Tørre linjer forsvinder, og den tørre og sensitive huds følelse af spænding aftager. Huden ser fastere, yngre og mere jævn ud, og hudens struktur stabiliseres permanent. Night Cream Plus kan også anvendes som maske. Hudens teint bliver øjeblikkeligt forfrisket og revitaliseret efter brug. I den kolde årstid er cremen desuden velegnet som beskyttelse mod kulden.

OM MUTICARE

Effektive og nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet gør forskellen i den nye spændende ansigtspleje fra MUTICARE. Det tyske mærke lægger vægt på enkel hudpleje med synlige og mærkbare resultater og lækkert design. Skønne designdarlings til aldersplaget og tør hud. Alt det, som på ingen måde bidrager til at beskytte mod ældning af huden eller på nogen måde er kontroversielt i sin virkning, har intet at gøre i MUTICARE ansigtspleje.

MUTI – Modern. Unique. True. IntelligentMUTICARE ansigtspleje er baseret på hyaluronsyre , der også findes naturligt i vores hud og derfor bør være en del af vores daglige hudplejerutine. Den sørger for hudens fugtproduktion og ved at bruge den i sin højeste renhed, bliver der skabt de bedste vilkår, for at reducere rynker og opnå en smuk ungdommelig fugtmættet hud. Serien indeholder kun de aktive ingredienser, der er nødvendige for at sikre en optimal fugttilførsel til huden, tilstrækkelig solbeskyttelse, anti-rynke behandling og beskyttelse mod frie radikaler.

MUTICARE er anti-aging ansigtspleje for enhver hudtype og alder. Serien forsynes huden med ingredienser af højeste kvalitet, uanset om det er dagcreme, natcreme, serum eller den helt særlige anti-aging øjencreme. De udvalgte ingredienser er baseret på naturlige indholdsstoffer og er ikke blot yderst effektive, men i allerhøjeste grad også hudvenlige.

MUTI indeholder alene de aktive ingredienser, som er nødvendige for at sikre huden optimal fugttilførsel og tilstrækkelig beskyttelse mod frie radikaler og UV-stråler – intet unødvendigt. Produkterne er baseret på naturlige indholdsstoffer og er uden parabener, mineralske olier, silikoner og paraffiner.

Produkterne

Den unikke serie består af 6 produkter, der alle har fokus på moden hud, der trænger til ekstra fugt, pleje og beskyttelse uanset hudtype:

  • Anti-Age Day Cream – 50 ml
  • Anti-Age Day Cream SPF 20 – 50 ml
  • Anti-Age Night Cream – 50 ml
  • Anti-Age Night Cream Plus – 50 ml
  • Anti-Age Eye Cream – 15 ml
  • Anti-Age Serum – 30 ml

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.