Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

LING Solve Hydra Squalane (Advanced Nourishment) 30 ml

749,00 DKK

LING Solve Hydra Squalane (Advanced Nourishment) 30 ml er en fantastisk lækker olie, der giver et sundt og velfugtet look. Fremragende til at lindre eksem og kronisk dehydrering.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 483033 Kategorier: , , , , ,

LING Solve Hydra Squalane (Advanced Nourishment) 30 ml

Anvendelse: Hydra Squalane anvendes på ren hud, ovenpå fugtmagnet og serum, og under dagreme/solbeskyttelsescreme. I hele ansigtet eller på særligt udsatte områder som kinder og næse

Nøgleingredienser:

  • Squalane, som giver huden næring og virker helende.
  • Hyaluronsyre, der er fugtgivende og forhindrer dehydrering

Om LING:

Ling fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med naturlige, og state-of-the-art ingredienser. En skønhedsfilosofi, produktserie og ansigtsbehandling der sætter nye standarder for hvilke resultater naturlig hudpleje kan skabe.

Grundlægger Ling Chan har med mere end 35 års erfaring udviklet en produktserie og ansigtsbehandling, som de største stjerner og modeller i USA sværger til. Ling Chan har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og har med sin omfattende viden skabt et skønhedsregime, der i dag er kendt for sin evne til at forvandle grå hud og trist hud, kurere hormonelt betinget og voksen akne, hyperpigmentering og for tidlig aldring.

Lings udenlandske fans tæller blandt andet Cameron Diaz, Giesele Bundchen, Uma Thurman og Alexander Wang. Herhjemme sværger stjerner såsom Cæcilie Lassen og Sofie Lassen-kahlke til Lings behandlinger og produkter.

Den enkle hemmelighed til en smuk hud

Lings hemmelighed til en smuk hud er helt enkel: Grundstenen i Lings filosofi er mild afrensning og fugt. Fugt er som vand for huden, og huden har brug for vand for at kunne leve. Dehydrering er ifølge Ling skyld i stort set alle hudproblemer lige fra uren hud til for tidlig aldring. Lings ansigtspleje-serie er bygget op i fem simple trin: Purify – hydrate – solve – nourish – renew.

Ling Signature Facial

For at huden kan optage fugt og næring optimalt, har den brug for en grundig hovedrengøring en gang om måneden. Hver 28. dag har huden gennemgået sin cyklus; her kommer gamle celler op til overfladen for at give plads til nye, og de gamle celler afstødes som døde hudceller.

I forbindelse med denne naturlige proces, kan huden tilstoppes af sebum og urenheder, hvis ikke de gamle hudceller renses væk. Netop af denne grund er Ling Signatuture Facial en fast del af Ling regimet. Ved den månedlige Ling Signature Facial bliver huden renset i dybden, og huden bliver klargjort til igen at kunne ilte optimalt, optage næringsstoffer og regenerere.

Behandlingen indeholder den eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende: Glycol peeling til det øverste hudlag, Tripple Action Peel, som løsner op for de underliggende urenheder og en syre-fri Rescue Skin Peel, fjerner det sidste snavs fra porerne efter dybderensen. Tripple Peel efterfølges af en desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask, som lukker porerne igen, og en lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask, som afhjælper inflammation og beroliger huden.

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.