Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Akademikliniken Pure Berry Toner 200 ml

410,00 DKK

Akademikliniken Pure Berry Toner 200 ml er en intensiv fugtgivende og opfriskende ansigtsvand med praktisk sprayfunktion, der kan anvendes både morgen og aften på ren hud, samt i løbet af dagen, når huden har behov for ekstra fugt. Kan også anvende ovenpå makeup.

På lager

Akademikliniken Pure Berry Toner 200 ml

Anvendelse: Pure Berry Toner anvendes på ren hud eller som en hurtig opfriskning i løbet af dagen. Hold flasken i en afstand på ca. 30 cm fra ansigtet og spray forsigtigt over både ansigt, hals og dekolletage. Produktet kan med fordel anvendes, når man opholder sig i ekstra tørt miljø/ klima, som for eksempel når du flyver, sidder på kontoret eller når du ligger på stranden (UV-lys øger niveauet af frie radikaler). En ekstra dosis vitaminer er altid nyttig for huden. Kan også bruges på tørt og kruset hår. Undgå direkte kontakt med øjnene. Kun til udvortes brug.

Ingredienser:

Med et rigt indhold af antioxidanter fra blandt andet hindbær, granatæble og vitamin C får huden en optimal beskyttelse mod angreb af frie radikaler. Aloe vera, Beta glucan og Glucosamin giver ekstra fugt uden at gøre huden glinsende. Pure Berry Toner har en naturlig duft af hindbær og er helt fri for alkohol og farve.

  • Passer til alle hudtyper
  • Modvirker fine tørhedslinjer
  • Beskyttende antioxidanter og peptider
  • Over 90% naturlige ingredienser
  • Fås også i rejsestørrelse 50 ml

Aktive ingredienser:

  • Hindbær, tranebær & granatæble beskytter og giver fugt
  • Ekstrakt fra vindruer, der er rige på antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler
  • Aloe, Sodium PCA & Betaglucan modvirker tørhed
  • Tocopheryl Acetate (Vitamin E) giver næring og forstærker hudbarrieren
  • Palmitoyl Tripeptid-5 forstærker virkningen

Adademikliniken

Akademiklinikens plastikkirurger har gennem årene mødt mange patienter, der har brug behandling som strækker sig ud over plastikkirurgi området. For eksempel har det været om lidelser, såsom fine linier, acne og sol beskadiget hud samt rynker, tørhed og faldende elasticitet i huden.

Viden om funktionen af huden er afgørende for gode plastikkirurgi resultater, og denne viden har gjort det muligt for Akademikliniken, via deres forskning i anti-age segmentet,  at arbejde på forskellige hudplejeprodukter.

Så efter mere end 3 års forskning og udvikling, udført af et team af eksperter, bestående af førende biokemikere, internationale kosmetiske eksperter, kirurger, dermatologer og kosmetologer besluttede Akademikliniken at lancere en proprietær hudpleje serie under Akademiklinikens mærke.

Hos Beautypower.dk har vi i første omgang valgt at sælge Pure Active Serum, da det er et produkt, der virker fantastisk effektivt sammen med Bioeffect´s EGF Serum – som du finder her

Pure Active Serum forbedrer regeneringen af celler, exfolierer og udjævner fine linjer og pigment pletter.

Pure Active Serum er et eksfolierende AHA serum som aktivt udjævner huden og tonen i huden. Den høje dosis af AHA / BHA hjælper huden til at fjerne døde hudceller, mens celle omsætning fremskyndes. Bisabolol, Centella asiatica og Aloe Vera lindrer og genopbygger.

Anvendelse 1): Om aftenen ruller du huden med en needle roller,(ikke et must, men super effektivt) smører så med Pure Active Serum, der er et effektivt AHA-produkt (frugtsyrer) – venter cirka 30 minutter (og nej, du hæver ikke) for så at slutte af med et par dråber Bioeffect og øjencreme.

Anvendelse 2)Påfør 1-2 pump på rengjort hud, ansigt og hals. Afslut med din natcreme og øjencreme. Anvend produktet 3-4 gange i ugen eller som et kurforløb på 3-4 uger hveranden dag. I forbindelse med Pure Active Serum bør du i dagtimerne altid bære solfaktor (men det gør du jo alligevel i forvejen. Produktet er ikke velegnet til brug på følsom hud eller for brugere af receptpligtige eksfolierende produkter / medicin. Undgå området omkring øjnene.

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.