Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODAGE Serum No 1 / 30 ml

520,00 DKK

Codage SERUM No 1 / 30 ml er en intensiv behandling specifikt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.

SERUM No 1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyler, der arbejder i overfladen. Og derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme til at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.

SERUM No 1 bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan anvendes i hele ansigtet eller lokalt ved behov

Se hele udvalget af CODAGE Paris Sera her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 085 Kategorier: , , , ,

CODAGE Paris

Codage SERUM No 1 / 30 ml

“INTENS FUGT – 4 ACTIONS – 11 AKTIVER – 7 PATENTER”

Codage SERUM No 1 / 30 ml er en intensiv behandling specifikt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.

Produktet indeholder en ekstra rig sammensætning, der tilfører intens næring således at huden igen kan regenereres og se frisk ud. Ved brug opleves et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig.

En kombination af fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre af forskellige molekylærvægt arbejder sammen og trænger dybt ned i huden.

Dette serum tilfører huden lipider, der hjælper med at bevare fugten i huden samt med tiden øge det naturlige fugtsystem, så der fremadrettet er ydet beskyttelse for ydre påvirkninger.

Beroligende aktive ingredienser og en kraftfuld blanding af antioxidanter afhjælper følsom hud og dulmer rødme.

SERUM No 1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyler, der arbejder i overfladen. Og derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme til at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.

SERUM No 1 bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan anvendes i hele ansigtet eller lokalt ved behov

En serum til enhver hudtype og ethvert hudproblem

CODAGE er en række højaktive sera perfekt tilpasset hudens behov. Udfra din hudtype og evt. hudproblem finder du den serum der passer dig bedst. Den kombineres med hhv. dag og natcreme. Der finds kun en dag og natcreme – da disse bruges af alle hudtyper.

I serien findes også en Micellaire rens, der renser blidt og efektivt uden brug af vand.
Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med huden – ingen brug af parabener, allergener, phtalater el. andre petrokemikalier, ligesom der selvfølgelig ikke testes på dyr.
CODAGE ingredienser er blandet med finesse og præcision af eksperter, som har identificeret behovene indenfor bestemte hudtyper og disses særlige behov.
Hver formel virker på sin egen enestående måde – uanset om du er kvinde eller mand og uanset din hudtype.
Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering. Læs mere under hvert enkelt produkt.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.