Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Comfort Zone – Sun Soul Face Cream SPF 30 / 60 ml

195,00 DKK

Sun Soul Face Cream SPF 30 / 60 ml er en vandafvisende solcreme til ansigtet.

Skru ned for solen – Det er dejligt at være ude, når solen skinner. Men det er vigtigt, at du beskytter dig og undgår de værste stråler mellem 12-15. UV-stråler fra sol og solarier kan skade huden.

På lager

Varenummer (SKU): 10886 Kategorier: , , , , ,

Sun Soul Face Cream SPF 30 / 60 ml

Anvendelse:

Fordel rigelige mængder creme i ansigtet inden du skal i solen. Gentag påføring, særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget. En god huskeregel er en håndfuld creme til hver krop.

Sun Soul Face Cream SPF 15 / 60 ml er en anti-age solcreme til ansigtet og er en vandafvisende solcreme til ansigtet med mellem til høj UVA- og UVB-beskyttelse. Cremen er rig på aktive antioxidanter, der bevarer hudens skønhed og forhindrer dehydrering og ældning af huden. SPF 15 er ideel til mørke hudtoner, der ikke bliver forbrændt, eller til hud, der allerede har opbygget en solbrun farve, mens SPF 30 er til lysere hudtoner, der nemt bliver forbrændt.

Sun Soul Face Cream SPF 15 / 60 ml er uden silikone består af 82% (SPF 15) og 72% (SPF 30) naturlige ingredienser.

Aktive Ingredienser:

Biomimetisk Peptide DNA-beskyttelse aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanisme for at rette op på skader, der er forårsaget af UVstråler.

Acerola Ekstrakt er en frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant.

UV-A og UV-B Filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.