Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Akademikliniken Pure Triple Peel 50 ml

440,00 DKK

Akademikliniken Pure Triple Peel 50 ml er en kraftig exfolierende maske med tripplevirkende funktion, der effektivt fjerner døde hudceller og urenheder fra hudens overflade.

Ikke på lager

Akademikliniken Pure Triple Peel 50 ml

Da huden bliver ekstra følsom for sol i forbindelse med behandling med alpha- och betahydroxidsyrer, anbefales det at anvende solbeskyttelse i dagtiden i forbindelse med behandling med Pure Triple Peel.

Anvendelse: Produktet kan tilpasses din huds behov. Se de 3 forskellige behandlinger herunder:

STÆRK:

 • Passer: Alle hudtyper med undtagelse af sensitiv, følsom og reaktiv hud
 • Type: Mekanisk/kemisk peeling (polerende syre og emzympeeling for et dybere resultat)
 • Hvordan: Pure Triple Peel masseres ind på ren og fugtet hud i ca. 1 min. Efterlades på huden som en maske i 5-10 minutter. Skyl. Påfør en passende serum og/eller fugtighedscreme

MEDIUM:

 • Passer: Alle hydtuper med undtagelse af sensitiv, følsom og reaktiv hud
 • Type: Mekanisk (polerende exfoliering)
 • Hvordan: Masseres ind på ren og fugtet hud i ca. 1 min. Skyl. Påfør en passende serum og fugtighedscreme

MILD:

 • Passer: Alle hudtyper
 • Type: Kemisk Peeling (skånsom aha og enzympeeling)
 • Hvordan: Påføres ren og fugtet hud og efterlades som maske i 5-10 minutter. Skyl. Påfør en passende serum og fugtighedscreme

Botaniska antioxidanter fra blandt andet hvid te og aloe vera genfugter og svaler. Æteriske olier fra citrus og lavendel giver peelingen en herlig frisk duft med tydelige citrustoner.

Produktet er helt fri for polerende plastpartikler, syntetiske frugtenzymer og farvestoffer, parabener og mineralolier. En unik og uhørt aktiv kombination af hydroxisyrer (glykol-, mælke- og salicylsyre), proteolytiske frugtenzymer (papaya/ granatæble) og polerende fine mikrokorn fra risklid, giver en umiddelbar følelse af forfinet glans og hudtone. Undgå direkte kontakt med øjnene. Kun til udvortes brug. Produktet bør ikke kombineres med receptpligtige medicinske hudprodukter.

 Aktive ingredienser

 • Lactic Acid (AHA) virker eksfolierende og fugtgivende
 • Glycolic Acid (AHA) virker eksfolierende og virker lysnende på pigment
 • Salicylic Acid (BHA) virker eksfolierende og er antibakteriel
 • Galactoarabinan (lærketræ) forstærker de andre ingredienser og er mildt eksfolierende
 • Punica Granatum Fruit Ferment Extract (Enzym fra granatæble) fjerner døde hudceler på hudens overflade og virker beroligende
 • Papain (Enzym fra papaya) fjerner døde hudceller og giver en klar teint.

Adademikliniken

Akademiklinikens plastikkirurger har gennem årene mødt mange patienter, der har brug behandling som strækker sig ud over plastikkirurgi området. For eksempel har det været om lidelser, såsom fine linier, acne og sol beskadiget hud samt rynker, tørhed og faldende elasticitet i huden.

Viden om funktionen af huden er afgørende for gode plastikkirurgi resultater, og denne viden har gjort det muligt for Akademikliniken, via deres forskning i anti-age segmentet,  at arbejde på forskellige hudplejeprodukter.

Så efter mere end 3 års forskning og udvikling, udført af et team af eksperter, bestående af førende biokemikere, internationale kosmetiske eksperter, kirurger, dermatologer og kosmetologer besluttede Akademikliniken at lancere en proprietær hudpleje serie under Akademiklinikens mærke.

Hos Beautypower.dk har vi i første omgang valgt at sælge Pure Active Serum, da det er et produkt, der virker fantastisk effektivt sammen med Bioeffect´s EGF Serum – som du finder her

Pure Active Serum forbedrer regeneringen af celler, exfolierer og udjævner fine linjer og pigment pletter.

Pure Active Serum er et eksfolierende AHA serum som aktivt udjævner huden og tonen i huden. Den høje dosis af AHA / BHA hjælper huden til at fjerne døde hudceller, mens celle omsætning fremskyndes. Bisabolol, Centella asiatica og Aloe Vera lindrer og genopbygger.

Anvendelse 1): Om aftenen ruller du huden med en needle roller,(ikke et must, men super effektivt) smører så med Pure Active Serum, der er et effektivt AHA-produkt (frugtsyrer) – venter cirka 30 minutter (og nej, du hæver ikke) for så at slutte af med et par dråber Bioeffect og øjencreme.

Anvendelse 2)Påfør 1-2 pump på rengjort hud, ansigt og hals. Afslut med din natcreme og øjencreme. Anvend produktet 3-4 gange i ugen eller som et kurforløb på 3-4 uger hveranden dag. I forbindelse med Pure Active Serum bør du i dagtimerne altid bære solfaktor (men det gør du jo alligevel i forvejen. Produktet er ikke velegnet til brug på følsom hud eller for brugere af receptpligtige eksfolierende produkter / medicin. Undgå området omkring øjnene.

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.