Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush Mint

799,00 DKK 599,00 DKK

Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush Mint er en rensebørste som renser i dybden og forstærker virkningen af dit renseprodukt. Derved optager din hud bedre de aktive ingredienser, som er i dine dyrt indkøbte hudpleje produkter. Så hvorfor ikke få det bedste ud af dem!

Se hvordan BareFaced! virker her

Ikke på lager

Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush Mint

Grundig rens af huden bør ske mindst en gang dagligt. Denne rensebørste fra Magnitone London BareFaced! renser og toner din hud i dybden. De effektive vibrationer optimerer hudens udstråling og forbedrer derved optagelsen af dine dyrt indkøbte plejeprodukter. Kan anvendes med alle typer af renseprodukter.

ANVENDELSE

BareFaced! har to tilstande at skifte imellem, og denne duo arbejder dybt i huden for at lirke snavs ud af porerne, for at tone og styrke din huds mikrocirkulation, og synligt forbedre din huds glød og udstråling. Vibra Sonic™-teknologi, som er en kombination af soniske svingninger og pulserende vibrationer, giver den energigivende workout for din hud.

Program 1 – Tryk 1 gang for den daglige rens – Bare ét minut om dagen. BareFaced! børsten glider let og ubesværet over din hud, for at rense porerne og tone huden, og slukker automatisk efter 1 minut. Med 20 sekunders interval bipper børsten og du skifter område – T-zone, kinder, hals. Altså i alt 60 sekunders workout til huden. Dette trin anvendes sammen med dit renseprodukt. Resultatet ses efter bare én gang og forbedres dag efter dag. Din hud efterlades ren, naturlig fast, og klar til at tage imod lækre ingredienser fra din hudpleje.

Program 2 – Tryk 2 gange for Pulse Lift ™ Toning – som anvendes efter ønske og behov for at tone og stimulere huden yderligere. Vi anbefaler at bruge denne indstilling minimum en gang om ugen. Dette program anvendes for at give energi til huden ved at booste cirkulationen i ansigtet, og dette giver en opstrammende effekt.

Magnitone børsten er 100% vandtæt og er derfor velegnet til at bruge under bruseren – ingen undskyldninger for ikke at få den brugt.

Opladning: Leveres med en magnetisk lader med USB stik, der blot “klikkes” på børsten – nemt og enkelt. Og med den medfølgende rejsetaske er BareFaced! nem og lige til at tage med i tasken, eller når du rejser. Børsten er kun let opladet ved køb og det anbefales at lade den op i min. 12 timer før den tages i brug.

BareFaced! er designet til alle hudtyper og leveres med et Activ Clean børste hoved. Børstehovedet er udskifteligt, og kan erstattes af et de i alt 4 forskellige børstehoveder. Det anbefales ved dagligt brug at skifte børstehovedet ca. hver 3. måned.

  • Active Clean – Daglig dybderens børste til alle hudtyper
  • Soft+Sensitive – Blid rensebørste til sart hud
  • Silk Bliss – Blød som en babybørste, luksuriøs og også velegnet til ekstra følsom hud.
  • The Stimulator – Silikone massage og toning

Pakke med ekstra børster indeholder 2 børstehoveder.

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.