Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

ENVIRON Gold Roll-CIT

1.995,00 DKK

Environ Gold Roll-CIT er et håndholdt needling-instrument et i luksuriøs design og belagt med 14 karat guld. Gold Roll-CIT er lavet af den højeste stålkvalitet og er udstyret med 260 ultra fine 0,2 mm lange mikronåle i rustfri stål. Anvendes i ansigtet.

Pris: 1.995,- kr. 

Da Environ indeholder meget aktive ingredienser og det højeste tilladte indhold af A-vitamin koncentration i EU kan produkterne kun bestilles ved personlig henvendelse på telefon 22 76 78 85 eller kontakt@beautypower.dk, da vi gerne vil sikre, at I får den bedst mulige vejledning i brug af produkterne.

På lager

Environ Gold Roll-CIT

Anvendelse: Gold Roll-CIT anvendes på afrenset hud, før påføring af din hudpleje. Del det aktuelle område op i sektioner, og rul hver sektion vertikalt, horisontalt og på tværs med rolleren eller tryk med Focus-CIT™ i 3 – 5 minutter. Tryk blidt, men fast. Nålene bør ikke kunne mærkes. Følg op med dine anbefalede Environ-produkter. Start med at rulle/trykke to gange om ugen og øg langsomt til daglig brug.

Fordele:

  • Intensiverer effektivt virkningen af dine hudpleje produkter og forbedrer hudens generelle udseende og fornemmelse.

Om Skin Needling hos Environ®

Environ Cosmetic Roll-CIT var verdens første kosmetiske roller. Den blev udviklet med det formål at lave bittesmå huller i hornlaget på en fuldstændig smertefri måde. Ved brug af Roll-CIT, føles ingen smerte eller ubehag, blot følelsen af at rulle en plastik eller metalcylinder hen over huden.

Dr. Des Fernandes udtaler: ”Så vidt jeg ved, er Environ den eneste virksomhed i verden, som er blevet godkendt af det amerikanske FDA, da den kosmetiske ROLL-CIT fra Environ, kun trænger igennem hornlaget. Ifølge lovgivningen i USA er det ikke tilladt, at nåle trænger ind i hudens levende lag, som det stadig er i Europa”. Hornlaget er den eneste barriere for indtrængning i huden. Når hornlaget er passeret, er huden åben og det er af denne grund, at nogle fabrikanter vælger at gøre brug af længere nåle for at opnå en bedre indtrængning. Men reelt er der kun brug for, at nålen indsættes 0,1 til 0,2 mm for at forbedre indtrængningen. Samtidig er det også mere eller mindre irrelevant at tale om nålenes diameter, fordi det kun er overfladepunkterne, som trænger ind i huden og derfor er nålens diameter ved den dybde betydelig mindre end ved nålens egentlige diameter. Hvis hullerne kun går igennem hornlaget, eksisterer kanalerne kun i en kort periode og lukkes højst sandsynligt efter cirka 3 – 4 timer. Hvis nålene trænger ned i det levende lag, så forbliver hullerne åbne i længere tid og på grund af dette kan mere vand trænge gennem huden og derved også flere forurenende midler ind i huden. Når nålene er kortere, kan der laves flere huller, fordi nålene ikke mærkes. Men hvis nålene derimod er længere og prikkene kan mærkes, er man tilbøjelig til at lave færre huller og som følge deraf opnå en mindre indtrængning.

”Jeg kan ikke sammenligne andre ruller med Environ Cosmetic og Gold Roll-CIT, da Environ udelukkende arbejder med disse ruller. Og det er selvfølgelig værd at bemærke, at det netop er Environs ruller, som har modtaget guldstandarderne for resultater”: udtaler Dr. Fernandes.

Dr. Des Fernandes var den globale banebryder i lanceringen af Environ® Cosmetic Roll-CIT, designet til at forbedre indtrængningen af de aktive vitaminer indeholdt i cremerne fra Environ og dermed opnå endnu bedre resultater med enkle hjemmebehandlinger.

Jeg er stor fan af Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace.dk – og her får du hendes fantastiske hudcocktail til brug sammen med Environ Cosmetic Roll-CIT:

Om aftenen ruller du huden med en needle roller, smører så med et effektivt AHA-produkt (frugtsyrer) – venter cirka 30 minutter (og nej, du hæver ikke) for så at slutte af med et par dråber Bioeffect. Der er tale om et kurforløb og altså ikke daglig kost for huden. For mig gjorde hver anden dag i tre uger en virkelig synlig forskel. Jeg bruger rullen fra Environ, frugtsyre-serummet fra Akademikliniken (Ellen Hillingsøs favorit i øvrigt) og Bioeffect i den almindelige form eller som kurforløb (for dem, der har fået skat tilbage).

Huden ER en doven fætter (citat professor og hudlæge Peter Bjerring), og derfor er et skub OK. Lejlighedsvis. Der findes intet svar på, hvornår nok er nok (og måske endda for meget). Få dig et zoom-spejl, så resultaterne er til at følge.

SNUP TIPPET: Med hensyn til rullen, så køb den hos en professionel kosmetolog eller hudlæge, hvor du kan få instruks. Og altså ikke fra Kina via nettet. I øvrigt har jeg set et nyt studie på Bioeffect, hvor en tysk (uafhængig) professor ikke kan få armene ned, fordi hudforbedringen er så markant. Vi taler hele baduljen med linjer, glød, hudtykkelse, rødme og smidighed. Ikke en mirakelkur. Bare reel forbedring der er synlig for det blotte øje.

Følg Anette Kristine Poulsen her

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.