Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BIOEFFECT BODY INTENSIVE 75 ML

750,00 DKK

Forestil dig dit yndlingsprodukt, de værdifulde dråber fra BIOEFFECT™ EGF SERUM, som du nu også kan forkæle hele din krop med og opnå den cellefornyende effekt! Særligt velegnet til tørre områder – f.eks underben, albuer og bryst.

BIOEFFECT™ BODYINTENSIVE kan anvendes på hele kroppen og det bedste resultat opnås ved anvendelse morgen og aften, efter bad og på ren hud på hele kroppen, men personligt bruger jeg den med fordel på halsen (som vi altid glemmer) og brystpartiet (der alt for ofte udsættes for for meget sol), ben (der altid bare er tørre) og overarme(der godt kunne strammes mere op)… Et pump rækker langt, ligesom BIOEFFECT™ EGF SERUM er BIOEFFECT™ BODY INTENSIVE også meget drøj i brug. Se BIOEFFECT™ BODYINTENSIVE  video her

Ikke på lager

BIOEFFECT BODY INTENSIVE 75 ML

BIOEFFECT™ – 10 års innovativ bioteknologi! … behind the Brand video her

BIOEFFECT™ er den første hudplejeserie som er baseret på naturligt og plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) – dyrket og udvundet fra bygplanter. Efter 10 års forskning lykkedes det forskerteamet bag BIOEFFECT™ at kopiere DNA-koden for det menneskedelig EGF til bygplanter. Bygplanterne dyrkes på Island, i vulkansk pimpsten og med næring fra det reneste islandske kildevand. Bygplanterne dyrkes i moderne og højteknologiske drivhuse, som opvarmes med geotermisk energi og derfor udleder minimalt CO2. 

Videnskabelig hudpleje

EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne. Det aktive EGF protein stimulerer hudens naturlige reparationsmekanisme som automatisk frigives, når hudcellerne beskadiges og har behov for hjælp. Allerede i 30 års alderen reduceres hudens naturlige produktion af EGF og hudens fornyelsesproces bliver langsommere. Huden bliver tyndere og mere sårbar, og fine linjer og rynker er en realitet.

BIOEFFECT™s hudplejeprodukter aktiverer cellernes naturlige fornyelsesproces – øger produktionen af kollagen og elastin samt genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade. Med BIOEFFECT™ og produkternes aktive EGF-indhold reduceres tydelige ældningstegn samtidig med, at hudens ældningsproces nedsættes.

Hvorfor virker BIOEFFECT™ EGF Serum?
Børn og unge har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BIOEFFECT™ EGF serum re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces. Effekten er derfor helt unik!