Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BIOEFFECT DAYTIME 50 ML

725,00 DKK

BIOEFFECT DAYTIME 30 ML er en effektiv antiage-dagcreme som nærer, beskytter og vedligeholder hudens naturlige fugtbalance. Anbefales til alle hudtyper og er baseret på den samme effektive og plantebaserede EGF som BIOEFFECT™s øvrige sortiment. Cremen har en let konsistens som hurtigt absorberes uden at fedte. Resultat – Hudens sundhed boostes og den ungdommelige glød genskabes. Synlige ældningstegn, rynker og fine linjer reduceres samtidig med, at huden ernæres maksimalt med nærende ingredienser som har en fugtgivende og opstrammende effekt.

For det bedste resultat anvendes BIOEFFECT™ DAYTIME (morgen) i kombination med BIOEFFECT™ EGF SERUM (aften). DAYTIME indeholder ikke SPF, da det vil påvirke dagcremens aktive EGF-protein. Anvendelse af solcreme dagligt anbefales. Lad BIOEFFECT™ DAYTIME trække ind i huden før SPF påføres.

Ikke på lager

BIOEFFECT DAYTIME 50 ML

BIOEFFECT™ – 10 års innovativ bioteknologi! … behind the Brand video her

BIOEFFECT™ er den første hudplejeserie som er baseret på naturligt og plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) – dyrket og udvundet fra bygplanter. Efter 10 års forskning lykkedes det forskerteamet bag BIOEFFECT™ at kopiere DNA-koden for det menneskelige EGF til bygplanter. Bygplanterne dyrkes på Island, i vulkansk pimpsten og med næring fra det reneste islandske kildevand. Bygplanterne dyrkes i moderne og højteknologiske drivhuse, som opvarmes med geotermisk energi og derfor udleder minimalt CO2. 

Videnskabelig hudpleje

EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne. Det aktive EGF protein stimulerer hudens naturlige reparationsmekanisme som automatisk frigives, når hudcellerne beskadiges og har behov for hjælp. Allerede i 30 års alderen reduceres hudens naturlige produktion af EGF og hudens fornyelsesproces bliver langsommere. Huden bliver tyndere og mere sårbar, og fine linjer og rynker er en realitet.

BIOEFFECT™s hudplejeprodukter aktiverer cellernes naturlige fornyelsesproces – øger produktionen af kollagen og elastin samt genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade. Med BIOEFFECT™ og produkternes aktive EGF-indhold reduceres tydelige ældningstegn samtidig med, at hudens ældningsproces nedsættes.

Hvorfor virker BIOEFFECT™ EGF Serum?
Børn og unge har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BIOEFFECT™ EGF serum re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces. Effekten er derfor helt unik!