Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Bioeffect EGF Day Serum 30 ml

935,00 DKK

Bioeffect EGF Day Serum gaveæske JUL 2018 indeholder:

30 ml EGF Day Serum
3 ml EGF Serum
30 ml Miceller Cleansing Water

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4600702096224 Kategorier: , , , , ,

Bioeffect EGF Day Serum 30 ml

EN NOBELPRISVINDENDE INGREDIENS

Ligesom søsterproduktet, BIOEFFECT EGF SERUM, er BIOEFFECT EGF DAY SERUM baseret på stjerneingrediensen EGF (Epidermal Growth Factor). Flere årtiers videnskabelig forskning har vist, at denne nobelprisvindende ingrediens formår, at aktivere hudcellerne til at forny og reparere de kollagene og elastine fibre. Netop disse fibre er essentielle for hudens ungdommelighed, og arbejder sammen for at gøre huden glat og stærk samt sikre den en sund udstråling.

Fordel BIOEFFECT EGF DAY SERUM om morgenen på ny renset ansigt og hals, og vent herefter et par minutter før du påfører dagcreme, makeup og/eller solbeskyttelse. Således kan huden absorbere EGF-proteinet fuldkomment. Den bløde, geléagtige konsistens absorberes hurtigt og efterlader huden med en glat, perfekt primet finish, der er klar til makeup. Er velegnet til alle hudtyper.

Ønskes en komplet 24 timers anti-age effekt, skal BIOEFFECT EGF DAY SERUM anvendes om morgenen, og BIOEFFECT EGF SERUM om aftenen.

EGF – DOKUMENTERET EFFEKT

De synlige effekter, som BIOEFFECT’s EGF har på huden, er blevet grundigt dokumenteret af verdensførende dermatologer i uafhængige kliniske studier. Et nyligt klinisk studie udført af Dr. Martina Kerscher, der er en verdensanerkendt dermatolog og professor ved Hamborg Universitet, viser, at når plantebaseret EGF-protein påføres huden morgen og aften, reduceres fine linjer og rynker markant, hudens tykkelse øges med i gennemsnit 60% og dens tæthed med mere end 30%. 

For et optimalt resultat anbefaler BIOEFFECT derfor, at bruge BIOEFFECT EGF SERUM om aftenen, og BIOEFFECT EGF DAY SERUM om morgenen for en komplet 24 timers anti-age rutine. 

EGENSKABER

  • Gør huden tættere og fastere
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Genopretter hudens elasticitet
  • Reducerer porestørrelsen og gør huden glattere
  • Huden får et mere sundt og ungdommeligt udseende
  • Efterlader huden perfekt primet og klar til makeup

 

KOMPROMILØS FOKUS PÅ RENHED

EGF-proteinets effektivitet afhænger af dets præcise og følsomme struktur, der nemt kan ødelægges af forskellige kemikalier, som ofte forekommer i traditionelle hudplejeprodukter. Dette er grunden til, at BIOEFFECT ikke går på kompromis, og holder fokus på renhed i produkterne. BIOEFFECT EGF DAY SERUM er vandbaseret og indeholder kun 10 ingredienser.

 

INGREDIENSER: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SORBITOL, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT,

TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1.

 

ANVENDELSE

Fordel BIOEFFECT EGF DAY SERUM om morgenen på nyrenset ansigt og hals, og vent herefter et par minutter før du applicerer makeup og/eller solbeskyttelse. Således kan huden absorbere EGF-proteinet fuldkomment. Den bløde, geléagtige konsistens absorberes hurtigt og efterlader huden med en glat, perfekt primet finish, der er klar til makeup. Er velegnet til alle hudtyper.

 

  • Ønskes en komplet 24 timers anti-age effekt, skal BIOEFFECT EGF DAY SERUM anvendes om morgenen, og BIOEFFECT EGF SERUM om aftenen.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.