Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BIOEFFECT EGF EYE SERUM 6 ml

585,00 DKK

BIOEFFECT EGF EYE SERUM anvendes én gang dagligt – morgen eller aften, på ren hud. Roll-on funktionen sikrer maksimal hygiejne og korrekt dosering.

BIOEFFECT™EGF EYE SERUM er en innovativ & effektiv antiage-pleje, nu til øjenpartiet. Huden omkring øjnene er sart, ultra tynd og ekstremt eksponeret – hele livet igennem. Det er her de første aldringstegn bliver permanente og et område, der kræver særlig opmærksomhed og pleje. BIOEFFECT™s forskerteam har arbejdet målrettet for at udvikle en øjenserum, der lever op til virksomhedens høje standarder for effektivitet. Med BIOEFFECT™ EGF EYE SERUM er det lykkedes…! BIOEFFECT™ EGF EYE SERUM er en opstrammende multi-tasker, særligt udviklet til nænsomt at pleje og korrigere huden omkring øjnene. Det opfriskende og silkebløde geléserum, indeholder koncentreret Hyaluronsyre i kombination med det effektive og virksomme EGF-protein. Hudens naturlige fugtbalance reetableres straks samtidig med, at produktets virksomme ingredienser, arbejder i dybden og tilfører huden en langsigtet og rynkereducerende antiage-pleje. BIOEFFECT™ EGF EYE SERUM er forseglet i en innovativ og lufttæt emballage, som effektivt beskytter de sensitive og celleaktiverende proteiner mod udefrakommende og ødelæggende faktorer. Se BIOEFFECT™ EGF Eye video her

Ikke på lager

BIOEFFECT EGF EYE SERUM 6 ml

BIOEFFECT™ – 10 års innovativ bioteknologi! … behind the Brand video her

BIOEFFECT™ er den første hudplejeserie som er baseret på naturligt og plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) – dyrket og udvundet fra bygplanter. Efter 10 års forskning lykkedes det forskerteamet bag BIOEFFECT™ at kopiere DNA-koden for det menneskelige EGF til bygplanter. Bygplanterne dyrkes på Island, i vulkansk pimpsten og med næring fra det reneste islandske kildevand. Bygplanterne dyrkes i moderne og højteknologiske drivhuse, som opvarmes med geotermisk energi og derfor udleder minimalt CO2. 

Videnskabelig hudpleje

EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne. Det aktive EGF protein stimulerer hudens naturlige reparationsmekanisme som automatisk frigives, når hudcellerne beskadiges og har behov for hjælp. Allerede i 30 års alderen reduceres hudens naturlige produktion af EGF og hudens fornyelsesproces bliver langsommere. Huden bliver tyndere og mere sårbar, og fine linjer og rynker er en realitet.

BIOEFFECT™s hudplejeprodukter aktiverer cellernes naturlige fornyelsesproces – øger produktionen af kollagen og elastin samt genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade. Med BIOEFFECT™ og produkternes aktive EGF-indhold reduceres tydelige ældningstegn samtidig med, at hudens ældningsproces nedsættes.

Hvorfor virker BIOEFFECT™ EGF Serum?
Børn og unge har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BIOEFFECT™ EGF serum re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces. Effekten er derfor helt unik!