Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml

1.025,00 DKK

BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml er hudpleje der virker!

Se BIOEFFECT™ EGF video her

Ikke på lager

BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml

EGF er et vækstfaktorprotein i serum form, der re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces, så produktionen af kollagen og elastin øges samtidig med huden får en sund og frisk overflade. Hudens ældningsproces nedsættes og tydelige ældningstegn reduceres.

Anvendelse: EGF SERUM er drøj og 4 dråber er nok til pleje af både ansigt og hals. 15 ml. rækker til ca. 3 måneders forbrug. Anvendes på ren hud og gerne som pleje inden sengetid. For det er i nattetimerne at huden regenerer, affaldsstoffer udskilles og hudens naturlige cellefornyelse arbejder på højtryk.

Brug BIOEFFECT DAYTIME om dagen som forlængelse af din serum.

BIOEFFECT™ – 10 års innovativ bioteknologi! … behind the Brand video her

BIOEFFECT™ er den første hudplejeserie som er baseret på naturligt og plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) – dyrket og udvundet fra bygplanter. Efter 10 års forskning lykkedes det forskerteamet bag BIOEFFECT™ at kopiere DNA-koden for det menneskelige EGF til bygplanter. Bygplanterne dyrkes på Island, i vulkansk pimpsten og med næring fra det reneste islandske kildevand. Bygplanterne dyrkes i moderne og højteknologiske drivhuse, som opvarmes med geotermisk energi og derfor udleder minimalt CO2. 

Videnskabelig hudpleje

EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne. Det aktive EGF protein stimulerer hudens naturlige reparationsmekanisme som automatisk frigives, når hudcellerne beskadiges og har behov for hjælp. Allerede i 30 års alderen reduceres hudens naturlige produktion af EGF og hudens fornyelsesproces bliver langsommere. Huden bliver tyndere og mere sårbar, og fine linjer og rynker er en realitet.

BIOEFFECT™s hudplejeprodukter aktiverer cellernes naturlige fornyelsesproces – øger produktionen af kollagen og elastin samt genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade. Med BIOEFFECT™ og produkternes aktive EGF-indhold reduceres tydelige ældningstegn samtidig med, at hudens ældningsproces nedsættes.

Hvorfor virker BIOEFFECT™ EGF Serum?
Børn og unge har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BIOEFFECT™ EGF serum re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces. Effekten er derfor helt unik!