Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml

350,00 DKK

BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml – En eksfolierende ansigtsscrub med mikrokrystallinsk vulkanaske fra Island. Den nye BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml fjerner nænsomt de tørre hudceller fra hudens overflade, og efterlader huden blød, frisk og klar til at modtage de gavnlige effekter fra de øvrige BIOEFFECT hudplejeprodukter.

Anvendelse:

BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml anvendes 1-2 gange om ugen. En lille mængde masseres ind med fingerspidserne på nyrenset, fugtet hud på ansigt og hals. Undgå øjenområdet. Skylles af med varmt vand. Velegnet til alle hudtyper.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): vol Kategorier: , , ,

BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml

Med udgangspunkt i sin islandske oprindelse lancerer BIOEFFECT® nu sit første renseprodukt:

En eksfolierende ansigtsscrub med mikrokrystallinsk vulkanaske fra Island. Den nye BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml fjerner nænsomt de tørre hudceller fra hudens overflade, og efterlader huden blød, frisk og klar til at modtage de gavnlige effekter fra de øvrige BIOEFFECT hudplejeprodukter. Eksfoliering er en vigtig del af enhver hudplejerutine, der har til formål at fremme hudens sunde og strålende udseende. De eksfolierende ingredienser i BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml er specielt udviklede til blidt at rense urenheder på hudens overflade, rense tilstoppede porer samt fjerne tørre og døde hudceller, så friske, nye hudceller kan komme op til overfladen. Formlens indehold af mikorkrystallinsk vulkanaske stammer fra den vulkanske halvø Reykjanes i Island – hjemstedet for BIOEFFECT’s højteknologiske drivhus. For en optimal dybderensende og blødgørende effekt er formlen ydermere beriget med eksfolierende abrikoskerner og kokosolie, mens antioxiderende E-vitamin plejer huden og beskytter den mod ældning før tid. Regelmæssig eksfoliering med BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml hjælper celleaktivatorerne i BIOEFFECT EGF SERUM og andre BIOEFFECT hudplejeprodukter til bedre at trænge ind i huden og øge deres effektivitet.

Anvendelse:

BIOEFFECT™ Volcanic Exfoliator 60 ml anvendes 1-2 gange om ugen. En lille mængde masseres ind med fingerspidserne på nyrenset, fugtet hud på ansigt og hals. Undgå øjenområdet. Skylles af med varmt vand. Velegnet til alle hudtyper.

BIOEFFECT™ – 10 års innovativ bioteknologi! … behind the Brand video her

BIOEFFECT™ er den første hudplejeserie som er baseret på naturligt og plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) – dyrket og udvundet fra bygplanter. Efter 10 års forskning lykkedes det forskerteamet bag BIOEFFECT™ at kopiere DNA-koden for det menneskedelig EGF til bygplanter. Bygplanterne dyrkes på Island, i vulkansk pimpsten og med næring fra det reneste islandske kildevand. Bygplanterne dyrkes i moderne og højteknologiske drivhuse, som opvarmes med geotermisk energi og derfor udleder minimalt CO2. 

Videnskabelig hudpleje

EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne. Det aktive EGF protein stimulerer hudens naturlige reparationsmekanisme som automatisk frigives, når hudcellerne beskadiges og har behov for hjælp. Allerede i 30 års alderen reduceres hudens naturlige produktion af EGF og hudens fornyelsesproces bliver langsommere. Huden bliver tyndere og mere sårbar, og fine linjer og rynker er en realitet.

BIOEFFECT™s hudplejeprodukter aktiverer cellernes naturlige fornyelsesproces – øger produktionen af kollagen og elastin samt genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade. Med BIOEFFECT™ og produkternes aktive EGF-indhold reduceres tydelige ældningstegn samtidig med, at hudens ældningsproces nedsættes.

Hvorfor virker BIOEFFECT™ EGF Serum?
Børn og unge har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BIOEFFECT™ EGF serum re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces. Effekten er derfor helt unik!