Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODAGE Oh My Cold 30 ml

670,00 DKK

CODAGE Oh My Cold 30 ml er et serum baseret på en speciel vinter formel formuleret til at lindre og beskytte huden i kulden. Oh My Cold indeholder hyaluronsyrer og fugtgivende aktive ingredienser der hjælper hudens naturlige væskesystem til at kunne optage og holde på mere fugt. En unik ingrediens fra Antarktis´ gletschere forbedrer hudens regenerering og efterlader den blød, spændstig, gennemfugtet og klar til at møde vinterens barske klima

Se hele udvalget af CODAGE Paris Sera her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3760215870238 Kategorier: , , ,

CODAGE Paris

CODAGE Oh My Cold 30 ml

CODAGE Oh My Cold 30 ml er et serum baseret på en speciel vinter formel formuleret til at lindre og beskytte huden i kulden. Oh My Cold indeholder hyaluronsyrer og fugtgivende aktive ingredienser der hjælper hudens naturlige væskesystem til at kunne optage og holde på mere fugt. En unik ingrediens fra Antarktis´ gletschere forbedrer hudens regenerering og efterlader den blød, spændstig, gennemfugtet og klar til at møde vinterens barske klima.

 

En serum til enhver hudtype og ethvert hudproblem

CODAGE er en række højaktive sera perfekt tilpasset hudens behov. Udfra din hudtype og evt. hudproblem finder du den serum der passer dig bedst. Den kombineres med hhv. dag og natcreme. Der finds kun en dag og natcreme – da disse bruges af alle hudtyper.

I serien findes også en Micellaire rens, der renser blidt og efektivt uden brug af vand.
Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med huden – ingen brug af parabener, allergener, phtalater el. andre petrokemikalier, ligesom der selvfølgelig ikke testes på dyr.
CODAGE ingredienser er blandet med finesse og præcision af eksperter, som har identificeret behovene indenfor bestemte hudtyper og disses særlige behov.
Hver formel virker på sin egen enestående måde – uanset om du er kvinde eller mand og uanset din hudtype.
Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering. Læs mere under hvert enkelt produkt.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.