Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODAGE Night Regenerating and Detoxifying 50 ml

595,00 DKK

Night Regenerating and Detoxifying 50 ml er en rig natcreme der arbejder mens du sover. Nattens søvn, er nøglen til cellulær regeneration og derfor meget vigtig for at opnå en sund hud. CODAGE NIGHT indeholder nærende – reparerende ingredienser, der aktiverer og beskytter huden.
Night Regenerating and Detoxifying 50 ml indeholder vitaminer og hyaluronsyre der strammer huden op, mens den blødgør linjer og rynker. Om morgenen fremstår huden gennemfugtet, mere jævn samt fuld af glød og sundhed. Kan bruges ovenpå alle Codage sera.

Se hele udvalget af CODAGE Paris Sera her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 078 Kategorier: , , ,

Night Regenerating and Detoxifying 50 ml

En serum til enhver hudtype og ethvert hudproblem

CODAGE er en række højaktive sera perfekt tilpasset hudens behov. Udfra din hudtype og evt. hudproblem finder du den serum der passer dig bedst. Den kombineres med hhv. dag og natcreme. Der finds kun en dag og natcreme – da disse bruges af alle hudtyper.

I serien findes også en Micellaire rens, der renser blidt og efektivt uden brug af vand.
Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med huden – ingen brug af parabener, allergener, phtalater el. andre petrokemikalier, ligesom der selvfølgelig ikke testes på dyr.
CODAGE ingredienser er blandet med finesse og præcision af eksperter, som har identificeret behovene indenfor bestemte hudtyper og disses særlige behov.
Hver formel virker på sin egen enestående måde – uanset om du er kvinde eller mand og uanset din hudtype.
Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering. Læs mere under hvert enkelt produkt.

Essentials

CODAGE Purifying Michellar Water 200 ml renser og fugter din hud i en håndevending. Ekstrem mild rens med effektive rensende egenskaber. Dets formel fjerner øjeblikkeligt alle urenheder og spor af makeup, også på de følsomme områder omkring øjnene og på læberne. Rig på aminosyrer, fugter og stimulerer dette renseprodukt hudens reparationsfunktioner samt dens naturlige forsvar. Det renser din hud og modvirker effektivt hudens uregelmæssigheder.

CODAGE Purifying Michellar Water 200 ml anvendes om morgenen for forfriske huden og om aftenen for at rense huden. Benyttes altid med en vatrondel og skal IKKE skylles af.

Day Energizing & Antioxidant 60 ml er en ansigtscreme formuleret til at beskytte din hud hele dagen. Denne innovative plejebehandling indeholder fugtgivende, antioxidant og anti-aging ingredienser.

CODAGE Day beriger huden med Vitamin A, C og E, og andre aktive næringsstoffer, der beskytter og reparerer hudens DNA. Den genopliver din teint, forebygger rynker, og efterlader din hud frisk og beskyttet.

CODAGE Day kan anvendes ovenpå alle CODAGE Serum.

Night Regenerating & Detoxifying 50 ml er en rig natcreme, der arbejder mens du sover. Nattens søvn, er nøglen til cellulær regeneration og derfor meget vigtig for at opnå en sund hud.

CODAGE Night indeholder nærende, reparerende ingredienser, der aktiverer og beskytter huden. Den indeholder vitaminer og hyaluronsyre der strammer huden op, men den blødgør linjer og rynker. Om morgenen fremstår huden gennemfugtet, mere jævn samt fuld af glød og sundhed.

CODAGE Night kan anvendes ovenpå alle CODAGE Sera.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.