Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

KORRES Quince Lip Butter 6 g

99,00 DKK

KORRES Quince Lip Butter 6 g giver næring og farve til tør og følsom hud. Derudover genopliver den tidligt ældet hud med masser af fugt.

 

På lager

Varenummer (SKU): 5203069022814 Kategorier: , ,

KORRES Quince Lip Butter 6 g

Anvendelse: Anvendes til tørre læber eller blot for at give farve til læberne.

Korres Quince Lip Butter med kvædeekstrakt der er fugtgivende, anti-inflammatorisk og sårhelende som er ideelt for stresset og beskadiget hud. Kvæde giver en frugtet og let krydret duft. Sheasmør har traditionelt har været anvendt i Afrika til at beskytte hud og hår fra det barske klima. Nyere resultater hævder, at sheasmør beskytter huden mod klima og UV-skader, forebygger rynker, beroliger irriteret og sprukken hud samt fugter helt ned i de nederste hudlag.

I 1996 blev KORRES grundlagt af George og Lena Korres der efter mange års fordybelse havde udviklet en dyb forståelse og viden om naturlige ingredienser og deres anvendelse i mere end 3.000 naturlægemidler. George og Lena havde en drøm om at fremstille sikre, klinisk effektive og økonomisk overkommelige, naturlige hudplejeprodukter. KORRES startede som det dengang allerførste homøopatiske apotek i den græske hovedstad Athen.

KORRES udvikler innovative og klinisk effektive hudpleje produkter baseret på naturlige og aktive ingredienser. KORRES arbejder for at fremme forskningen i naturlige ingredienser til behandling af forskellige hudtilstande, og gør en dyd ud af at udnytte de unikke muligheder, som findes i den græske flora og planteverden.

Alt dette igennem samarbejde med lokale bønder og produktion af værdifulde økologiske ekstrakter. Forskning i naturlige ingredienser er grundstenen i KORRES, og massive forskning har gjort KORRES til pionerer inden for forskning i blandt andet anti-age og pigmentering.

KORRES produkterne er fremstillet uden brug af råolie, biprodukter, silikoner, propylene glycol og parabener. KORRES er produkter, der er overkommelige til hverdagsbrug i interessant design, der kan inspirere og gøre os glade.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.